A co dzisiaj popłynie jeśli można wiedzieć?
Łódź, 6 sierpnia 1/3, Piwoteka Narodowa
Collapse
X
-
Mała korekta, 10 i 11 w drodze.
Dziś z 10 kranów się leje:
Rohozec Skalak 13 Tmavy (Czechy)
Rohozec Skalak 12 (Czechy)
Fortuna Wiśniowa (premiera w Piwotece i w Łodzi)
Lubuskie (Witnica)
Zawiercie Miodowe (Browar na Jurze)
Zawiercie Czekoladowe (Browar na Jurze)
Odsiecz Wiedeńska (Pinta)
Czarna Dziura (Pinta)
Delirium Tremens (Belgia)
Blanche de Bruxelless (Belgia)
Zapraszamy !!!Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Witajcie. Wróciłem do korzeni i nie wierze. Nareszcie. Brawo. Brak mi słów pochwały. Od razu jednak pragnę zapytać i namówić. Spróbujcie czeskiego piwa "SVIJANY CIEMNY " rewelacja lany z beczki no wspaniałe piwo. Myślę że po kilku dniach sprzedaży na zawsze już zostanie w naszym mieście, oczywiście w Waszej Piwotece. Pozdrawiam. Odpiszcie proszę czy jest taka możliwość.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M4R00N Wyświetlenie odpowiedziOd razu jednak pragnę zapytać i namówić. Spróbujcie czeskiego piwa "SVIJANY CIEMNY " rewelacja lany z beczki no wspaniałe piwo. Myślę że po kilku dniach sprzedaży na zawsze już zostanie w naszym mieście, oczywiście w Waszej Piwotece. Pozdrawiam. Odpiszcie proszę czy jest taka możliwość.
Cała zabawa polega na tym, żeby żadnego stałego nie było w ofercie. Ciągła rotacja i ciągle nowe piwa - o to tu chodziPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M4R00N Wyświetlenie odpowiedziWitajcie. Wróciłem do korzeni i nie wierze. Nareszcie. Brawo. Brak mi słów pochwały. Od razu jednak pragnę zapytać i namówić. Spróbujcie czeskiego piwa "SVIJANY CIEMNY " rewelacja lany z beczki no wspaniałe piwo. Myślę że po kilku dniach sprzedaży na zawsze już zostanie w naszym mieście, oczywiście w Waszej Piwotece. Pozdrawiam. Odpiszcie proszę czy jest taka możliwość.Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M4R00N Wyświetlenie odpowiedziOd razu jednak pragnę zapytać i namówić. Spróbujcie czeskiego piwa "SVIJANY CIEMNY " rewelacja lany z beczki no wspaniałe piwo.
Svijany - to nazwa miejscowości (jak. np. nasze Rybitwy), nie przymiotnik.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
To super. Jeszcze jakbym wiedział kiedy będzie w Waszej ofercie to już bym chyba do nieba podskoczył. Gratuluje pomysłu. Zawsze się dziwiłem ze w naszym mieście nie ma takiego miejsca jak Wasz pub. Kurde wpuścili na rynek Manufaktury "jakiś" browar i kto tam chodzi ? nikt, chyba że tylko dla zasady żeby zaliczyć. Po sąsiedzku macie taki mini-browar. Myślę że będziecie się super uzupełniać i w przyszłości rozwijać. Życzę POWODZENIA.
Comment
-
-
Dziś w Menu
Dziś w Menu:
Skalak 11 Rezany (Czechy)
Zawiercie Miodowe (Browar na Jurze)
Lubuskie Jagodowe (Witnica)
Noteckie Jasne (Czarnków)
...Atak Chmielu (Pinta)
Czarna Dziura (Pinta)
Litovel Ciemny (Czechy)
Floris Kriek (Belgia)
Wktrótce: Irish, Holba 12, Noteckie Ciemne, Fortuna WiśniowaZobacz więcejPiwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Lokal jak dla mnie zbyt sterylny, ja zdecydowanie preferuję albo żulbudy albo wystroje w drewnie. Tutaj mamy sterylniutki klub. Cóż może takie czasy i tego chcą ludzie. Obsługa miła i kompetentna. Lokalizacja świetna. Ceny - bardzo wysokie a jak na Łódź myślę, że abtrakcyjnie wysokie. 9 złotych za 0,4 Ataku chmielu to cena skutecznie odstraszająca od wypicia więcej niż jednego piwa. Szkoda, że nie udaje się tych cen obniżyć na tyle aby były dostepne dla przeciętnego konsumenta. Mimo to życzę wielu gości bo idea lokalu ze wszech miar słuszna."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziLokal jak dla mnie zbyt sterylny, ja zdecydowanie preferuję albo żulbudy albo wystroje w drewnie. Tutaj mamy sterylniutki klub. Cóż może takie czasy i tego chcą ludzie. Obsługa miła i kompetentna. Lokalizacja świetna. Ceny - bardzo wysokie a jak na Łódź myślę, że abtrakcyjnie wysokie. 9 złotych za 0,4 Ataku chmielu to cena skutecznie odstraszająca od wypicia więcej niż jednego piwa. Szkoda, że nie udaje się tych cen obniżyć na tyle aby były dostepne dla przeciętnego konsumenta. Mimo to życzę wielu gości bo idea lokalu ze wszech miar słuszna.Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Ja po prostu preferuję zupełnie inny wystrój i tyle. Najważniejsze jest piwo. I jeszcze mała uwaga - nawet nie tyle do Piwoteki co generalna. Czemu w polskich lokalach musi lecieć głośna i inwazyjna muzyka zupełnie nie pasująca do spożywania piwa? Jak nie techno to hiphop. Ale to marudzenie pryka który woli aby w knajpie albo nie było muzyki albo żeby to była muzyka na żywo lub ostatecznie jakaś piwna muzyka (czeska dechovka, jazz, stare ska, ballady, ewentualnie klasyczny rock) i przede wszystkim aby ta muzyka była w tle a nie przeszkadzała w rozmowie.
To jest problem prawie wszystkich polskich lokali więc proszę nie brać tego do siebie a wynika to pewnie z tego, że barmanami/barmankami są bardzo młodzi ludzie którzy grają "pod siebie".
Ale w ogóle naprawdę byłem zadowolony z wizyty ponieważ Atak chmielu był cudowny, cudownie podany - w odpowiedniej temp., odpowiednio nalany (co jest w Polsce niezbyt częste) i po prostu cudowny w smaku.
ps. nie należy się pozycjonować do wysokich cen piw nędznych ale patrzeć w kierunku zasobności portfela ludzi uwzględniając oczywiście koszty prowadzenia"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Dziś w Menu:
Skalak 11 (Czechy)
Policka Zavis Kvasnicovy - niefiltrowany (Czechy)- premiera
Zawiercie Jasne Pełne (Browar na Jurze)
Zawiercie Bursztynowe (Browar na Jurze)
Lubuskie Wiśniowe (Witnica)
...70 szylingów (Pinta)
Odsiecz Wiedeńska(Pinta)
Litovel 12 (Czechy)
Noteckie Ciemne (Czarnków)
Irish (Kormoran)
ZapraszamyPiwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pokaz warzenia piwa
13 sierpnia (sobota) w godz. 11:00-17:00 odbędzie się w Piwotece Narodowej pokaz warzenia piwa - wszystkich chętnych zapraszamy (więcej szczegółów tu).Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Na Nalewakach:
Primator Weizen (Czechy)