Takie dobroci na kranach a żadnego tematu spotkaniowego jeszcze nie ma? Sekcja Zagłębiowska i Śląska coś się opiernicza!
Sosnowiec, Pawia 9, Rino - bar & food [zamknięte]
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika heckler Wyświetlenie odpowiedziPomijając Książęce i Rybnickie,to co w tym tygodniu serwujecie z nalewaków?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika heckler Wyświetlenie odpowiedziRaciborskiego brak?
Comment
-
-
W weekend na kranach : raciborskie niefiltrowane (nowość) 5PLN, ALEBrowar Rowing Jack 8PLN, Nosorożec miodzio 6PLN, Nosorożec w pszenicy 6PLN, Nosorożec słoneczny 5PLN i Nosorożec czarny 6PLN oraz Złoty Bażant 6PLN ,ponadto do naszej piwoteki trafiły piwa z niemieckigo browaru rodzinnego falsen braeu. Zapraszamy do degustacji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika redfox Wyświetlenie odpowiedziW weekend na kranach :
Używając słowa weekend zawsze mam na myśli sobota +niedziela.Jednak widzę że się myliłem.Dopiero redfox wyjaśnił mi że weekend to tylko sobota.Na miejscu dowiedzieliśmy się że w NIEDZIELĘ bar jest po prostu nieczynny
Pozostało udać się do BM,tam wekeend jest sobotnio niedzielny.
Comment
-
-
Wyedytowałem pierwszy wpis z godzinami, by nie było więcej zawiedzionych.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jak się okazuje są różne interpretacje weekendu, dla nas weekend to piątek i sobota, dla innych sie juz od polowy tygodnia zaczyna, a dla jeszcze innych to popularny zespół muzyczny. W kazdym razie przepraszamy klientów, którzy odwiedzili nasz lokal w niedziele, w okresie zimowym jest nieczynne , ale już od 21.03 wraz z nadejsciem wiosny weekend poszerzamy również o niedziele. A juz na walentynki 14 lutego, mamy słodką niespodzianke na kranach NOSOROŻEC FRUGO - warzony dla nas z okazji walentynek owocowy lager z nutą goryczki
Comment
-
-
Chyba nie muszę tłumaczyć co się stało z dywagacjami na temat dni tygodnia?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
wizyta w rino
Witam,
opiszę moją wizytę w Rino.
Poprosiłem o miodowe z kija - Barmanka powiedziała, że ledwo leci i trzeba będzie dłuższą chwilkę poczekać. Znając rzeczywistość poprosiłem o butelkę ciechana miodowego. Dostałem butelkę, której okres przydatności do spożycia skończył się w grudniu 2012!!! Zasugerowałem wymianę na inne, świeże - proszę je wziąć za 2,50 - taką usłyszałem odpowiedź . Wiem, wiem powinienem obrócić się na pięcie i wyjść z lokalu. Wziąłem inne piwo, szklankę i zasiadłem troszkę rozczarowany podejściem do klienta. Już miałem nalewać piwo do szklanki gdy zauważyłem na niej seksowne usta - aaa przecież były walentynki i pewnie zakochana jakaś zakochana para pila sobie piwo... poprosiłem Barmankę o czystą szklankę - zdziwiona dała mi niewiele czystszą. Wypiłem, podziękowałem, wyszedłem.
O czystości i temperaturze panującej w rino nie będę pisał ....
K....wa ludzie szanujmy się !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombardier Wyświetlenie odpowiedziWitam,
opiszę moją wizytę w Rino.
Poprosiłem o miodowe z kija - Barmanka powiedziała, że ledwo leci i trzeba będzie dłuższą chwilkę poczekać. Znając rzeczywistość poprosiłem o butelkę ciechana miodowego. Dostałem butelkę, której okres przydatności do spożycia skończył się w grudniu 2012!!! Zasugerowałem wymianę na inne, świeże - proszę je wziąć za 2,50 - taką usłyszałem odpowiedź . Wiem, wiem powinienem obrócić się na pięcie i wyjść z lokalu. Wziąłem inne piwo, szklankę i zasiadłem troszkę rozczarowany podejściem do klienta. Już miałem nalewać piwo do szklanki gdy zauważyłem na niej seksowne usta - aaa przecież były walentynki i pewnie zakochana jakaś zakochana para pila sobie piwo... poprosiłem Barmankę o czystą szklankę - zdziwiona dała mi niewiele czystszą. Wypiłem, podziękowałem, wyszedłem.
O czystości i temperaturze panującej w rino nie będę pisał ....
K....wa ludzie szanujmy się !
Comment
-
-
Comment
-
Comment