U wejścia na szlak na Baranią Górę, w budynku OSP Wisła-Czarne klimatyczny barek z lokalną klientelą i Brackim za 4 PLN. Trochę pochodziliśmy po szlaku, trochę zmokliśmy, Obejrzeliśmy skoki, trochę popiliśmy i ...tak zaczął się ten sobotni dzień który skończyliśmy w Trzyńcu.
Wisła - Czarne, Biała Wisełka 22, Bar
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorcówrestauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
4 Photos-
Channel: Śląskie
-
-
Oatmeal stout, 13 ekstr. 5,2.
No dobra. Po wielu próbach piwotekowych miałem obiekcje do tego tworu. Ale niepotrzebnie. Piwo całkiem stylowe, może trochę za bardzo alkoholowe i za mało palone jeśli człek miałby się czepiać. Ale jest dobrze smakowo. Wizualnie bardzo dobrze....-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-02-16, 20:08 -
-
5,6% alk.
Dodatek kawy (Brazylia - Santos) - 0,1% - parzona na zimno
Aromat - dominuje kawa, są palone słody
Piana - wysoka, umiarkowanie trwała z dłuższą koronką
Barwa - ciemny brąz, właściwie klarowna
Wysycenie - średnie, musujące
Smak - początkowo...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.