Wisła - Czarne, Biała Wisełka 22, Bar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Wisła - Czarne, Biała Wisełka 22, Bar

U wejścia na szlak na Baranią Górę, w budynku OSP Wisła-Czarne klimatyczny barek z lokalną klientelą i Brackim za 4 PLN. Trochę pochodziliśmy po szlaku, trochę zmokliśmy, Obejrzeliśmy skoki, trochę popiliśmy i ...tak zaczął się ten sobotni dzień który skończyliśmy w Trzyńcu.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Related Topics

Collapse

• dadek
    Wisła, 1 maja 69 (stacja PKP Wisła Uzdrowisko), Browar Wisła
    dadek
    Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
    Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
    2021-03-16, 02:21
  • ART
    Piwoteka, Czarne jest czarne
    ART
    Oatmeal stout, 13 ekstr. 5,2.

No dobra. Po wielu próbach piwotekowych miałem obiekcje do tego tworu. Ale niepotrzebnie. Piwo całkiem stylowe, może trochę za bardzo alkoholowe i za mało palone jeśli człek miałby się czepiać. Ale jest dobrze smakowo. Wizualnie bardzo dobrze....
    2024-02-16, 20:08
  • darekd
    Fortuna, Fortuna Czarne Cold Brew Coffee
    darekd
    5,6% alk.
    Dodatek kawy (Brazylia - Santos) - 0,1% - parzona na zimno

Aromat - dominuje kawa, są palone słody
    Piana - wysoka, umiarkowanie trwała z dłuższą koronką
    Barwa - ciemny brąz, właściwie klarowna
    Wysycenie - średnie, musujące
    Smak - początkowo...
    2024-03-11, 00:01
  • dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 00:37
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...