Dąbrowa Górnicza Majakowskiego (Aleje), Bar pod gruszą

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • heckler
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2012.09
    • 1998

Dąbrowa Górnicza Majakowskiego (Aleje), Bar pod gruszą

Usytuowany w pobliżu poczty na tzw.Alejach.Typowo lokaleska knajpa,ale wśród butelek znajdziemy:Brackie 4zł.Miłosław-Kożlak,Marcowe,Niefiltrowane,Pilzner,Olsztyn-Olsztyńskie po 5zł.Jak na taką knajpkę,to wybór ogromny!!Lane niestety koncernowe:Warka,oraz Tatra.Czynne od samego rana tj 8.00

Related Topics

Collapse

• malybierwant
    Dąbrowa Górnicza, Górników Redenu 2, Well Done
    malybierwant
    Knajpa z amerykańskim żarciem,ale chyba jako jedyna w moim mieście(chyba,że o czymś nie wiem:-))w której można się napić dobrego piwa.Wybór skromny,ale zawsze coś.Ostatnio była Cherry Lady-lana,Śmietanka,Powrót króla,Atak chmielu,Pierwsza pomoc,plus coś tam jeszcze z Zawiercia,Fortuna,Miłosław...
    2016-02-26, 18:12
  • heckler
    Vysoké Mýto, Husova 216, Měšťanský pivovar Kujebák
    heckler
    Pierwszy browar w mieście Vysoke Myto powstał w 1898 roku, a zakończył swoją działalność w 1951 roku. Na ulicy Piwowarskiej do tej pory można oglądać niszczejące zabudowania dawnego browaru. W 2015 roku w mieście powstał pierwszy, zresztą działający do dnia dzisiejszego browar o nazwie...
    2018-07-05, 07:58
  • Promil03
    Dąbrowa Górnicza, Kasprzaka 1, Delikatesy Frac
    Promil03
    Tydzień temu w Dąbrowie Górniczej otwarto pierwsze w naszym rejonie Delikatesy FRAC.
    W sklepie można kupić kilka ciekawszych piw.
    Są dostępne piwa z browaru Amber, są wszystkie Corneliusy w dobrych cenach (Porter - 3,39). Dostępny też Leżajsk w butelce.
    Zagranica reprezentowana...
    2010-08-06, 17:12
  • Czapayew
    Dąbrowa Górnicza, Os. Robotnicze 20a, No 19 (całodobowy)
    Czapayew
    Do tej pory sklep serwował głównie koncernówkę, ale i tu zaczyna się coś zmieniać. Dziś tam zajrzałem i wypatrzyłem:
    CORNELIUSY - Pszeniczne, Porter, Grejfrut - 4,40 zł
    STAROPOLSKI - Ciemne Mocne
    PERŁA - Export
    Zobaczymy, będziemy zaglądać częściej...
    2011-11-05, 09:02
  • Czapayew
    Dąbrowa Górnicza, Sienkiewicza 29, Praga Pub
    Czapayew
    Ostatnio, jadąc ul. Sienkiewicza w Dąbrowie Górniczej minąłem zielony budynek z kasetonami HOLBY i ZUBRA. Napis na nim głosił iż jest to PRAGA PUB. Z ich strony www.pragapub.pl wynika, iż oprócz powyższych leją jeszcze LITOVELA i PRIMATORA. Natomiast z profilu na fejsie wynika, ze mają niezłą...
    2014-10-04, 20:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...