Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sarenkaRT
Wyświetlenie odpowiedzi
Częstochowa, al. NMP 31, Piwiarnia
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Aktualne piwa na kranach:
. Ale Browar: Brown Foot, ekstr. 16,0° alk. 6,2% (Pompa)
Miłosław: Niefiltrowane, ekstr. 12,5° alk. 5,5%
.
Pinta: Angielskie Śniadanie, ekstr. 14,0° alk. 5,3%
.
Pinta: Dobry Wieczór, ekstr. 13,1° alk. 4,5%
.
Pracownia Piwa: Cent Us, ekstr. 12° alk. 4,7%
.
Pracownia Piwa: Hey Now, ekstr. 11° alk. 3,8%
.
Racibórz: Rżniete, ekstr. 12,0° alk. 4,8%Dwie pasje, które idą ze sobą w parze - taniec irlandzki i piwowarstwo domowe :)
Comment
-
-
Od najbliższego piątku pojawi się czwarte piwo z Browaru Piwoteka. Wołek Zbożowy to piwo, które trudno zakwalifikować do konkretnego stylu - dlatego pozostawiamy to Wam! Parametry piwa: ekstrakt 14%, alkohol 5,4%. Skład: słody: pale ale, monachijski, wędzony, pszeniczny wędzony, orkiszowy, gryczany, żytni, owsiany, pszeniczny czekoladowy, Carared, Caraaroma, bursztynowy, chmiele: Fuggles, East Kent Goldings, drożdże piwowarskie. Zapraszamy!Dwie pasje, które idą ze sobą w parze - taniec irlandzki i piwowarstwo domowe :)
Comment
-
-
Grudzień zaczęliśmy z takimi piwami na kranach:
*AleBrowar: Golden Monk, eks. 18° alk. 7,2%(niebawem się skończy!)
*AleBrowar: Naked Mummy, ekstr. 16,0° alk. 6,2%
*Kormoran: Rześkie, ekstr. 11° alk. 5,6%
*Pinta: Angielskie Śniadanie, ekstr. 14,0° alk. 5,3%
*Pinta: Atak Chmielu, ekstr. 15,1° alk. 6,1%
*Pinta: Czarna Dziura, ekstr. 11,5° alk. 4,5%Dwie pasje, które idą ze sobą w parze - taniec irlandzki i piwowarstwo domowe :)
Comment
-
-
Sobotni wykaz piw lanych:
1. Browar na Jurze, Bursztynowe, ekstr. 13,1° alk. 5,6%
2. Fortuna: Czarne, ekst. 12,7° alk. 5,8%
3. Kormoran: Rześkie, ekstr. 11° alk. 5,6%
4. Pinta: Dymy Marcowe, ekstr. 13,1° alk. 5% 9 zł
5. NOWOŚĆ Podróże Kormorana: American IPA, ekstr. 16,0° alk. 6,0%
6. Podróże Kormorana: Weizenbock, ekstr. 16,5° alk. 6,6%Dwie pasje, które idą ze sobą w parze - taniec irlandzki i piwowarstwo domowe :)
Comment
-
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Już jest Apetyt na kranie Pozostałe lane:
AleBrowar: Naked Mummy, ekstr. 16,0° alk. 6,2%
Browar na Jurze: Świąteczne, 16,5° alk. 5,6%
Pinta: Dymy Marcowe, ekstr. 13,1° alk. 5%
Podróże Kormorana: Weizenbock, ekstr. 16,5° alk. 6,6%
Racibórz: Raciborskie Klasycznie Warzone, ekst. 12,0° alk. 5,0%Dwie pasje, które idą ze sobą w parze - taniec irlandzki i piwowarstwo domowe :)
Comment
-
-
Premiera BrewDog 12 Hop Pale Ale
Już od 20 grudnia, prosto z kranu, popłynie premierowe piwo z brytyjskiego BrewDoga - efekt współpracy 12 browarów z Wielkiej Brytanii!
BrewDog: 12 Hop Pale Ale
"Żytnie pale ale (5,2% alk.) warzone we współpracy z 11 innymi browarami UK: 12 różnych chmieli, wybranych przez 12 różnych browarów (w tym nas! (BrewDog)). Oprócz wyboru odmiany chmielu, piwowarzy wybrali na jakim etapie warzenia dodano ich chmiele, czyli mogli zdecydować, które cechy wydobyć - goryczkę, smak lub aromat."
Zapraszamy do PiwiarniDwie pasje, które idą ze sobą w parze - taniec irlandzki i piwowarstwo domowe :)
Comment
-
-
Comment
-
-
PRZYPOMINAMY!!!
Dzisiaj Piwiarnia Częstochowa NIECZYNNA!!!
Zapraszamy jutro od 16.30."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Dziś zapraszamy na :
BrewDog: 12 Hop Pale Ale, alk. 5,5% (SIĘ KOŃCZY)
Browar na Jurze: Jasne Pełne, ekstr. 11,5° alk. 4,9%
Fortuna: Fortuna Wiśniowa, ekstr. alk. 5,1%
Fortuna: Komes Porter, ekstr. 21° alk. 9%
Pinta: Żytorillo, ekstr. 14,0° alk. 5,3% (SIĘ KOŃCZY)
PS: Jutro Piwiarnia zamkniętaDwie pasje, które idą ze sobą w parze - taniec irlandzki i piwowarstwo domowe :)
Comment
-
Comment