Dzisiaj dokonało się kilka zmian na kranach.
Tychy, ul. Jana Pawła II 10, Gambrinus
Collapse
X
-
Mamy sporo nowości - Brew Dog Cocoa Psycho, Bourbon Baby, Libertine Black Ale.
Z Pinty dojechało Das Ipa, Imperium Atakuje.
Browar Kormoran - Podróże Kormorana Coffe Stout, Weizenbock, Śliwka w piwie, Wiśnia w piwie, Jabłko w piwie.
Posiadamy jeszcze Hobgoblina, Raciborski Pils, Klasyczne, Mocne, Twierdzowe, Miodowe, Zielone.
Z Lwówka nowość - Lwóweckie ALE niefiltrowane czyli Jankes. Jest jeszcze Książecy oraz Wiedeński. Ponadto Bojan Toporek, Ciechany, Fortuna Mirabelka, Wiśniowa, Śliwkowa.
Comment
-
-
W Niedzielę Wielkanocną (20.04) oraz Lany Poniedziałek (21.04) Gambrinus będzie dla Was otwarty od godziny 18:00.
Oprócz 10 lanych piw i pełnych lodówek, mamy w swojej ofercie coś do przekąszenia - tosty, krakersy, paluszki, orzeszki ziemne, popcorn, nachosy. Ponad to dostępna jest Dupno Decha, Kyjzy talyrz (talerz serów), Padlina talyrz (talerz wędlin) oraz Roztomajty talyrz (sery + wędliny).Last edited by wesyr; 2014-04-16, 14:18.
Comment
-
-
Witam
Zdaję sobie sprawę, że pewnie już za późno na takie pytanie ale może do niedzieli ktoś tu zajrzy.
Od poniedziałku 28.04.014 będziemy z mężem w Tychach do soboty i chciała bym zrobić mężowi niespodziankę i zabrać go do Gambrinusa na pyszne jak mniemam piwo. Będziemy w hotelu na Kościuszki i teraz moje pytanie jak z okolicy tej ulicy bądź Rynku dojechać na ul. Jana Pawła II - właśnie do Gambrinusa komunikacją miejską MZK . Bo szukam ale jakoś ciężko mi idzie bo z Jana Pawła do Hotelowca namierzyłam trolejbus ale w tamtą stronę to już nie bardzo. Od poniedziałki raczej trudno mi będzie wejść do neta, ale może do niedzieli jakaś dobra dusza piwosza napisze jakieś wskazówki
Comment
-
Comment