Miejsce nienowe, ale od niedawna można napić się tam rzemieślniczych polskich piw. 5 nalewaków, z których leją się piwa z Czech ( np. Cerna Hora) Ciechan, Browar Fortuna, Racibórz... Ciekawiej jest w butelkach, oprócz wyżej wymienionych jest zazwyczaj czeski Bernard, kilka niemieckich koncerniaków z Paulanerem na czele, a od niedawna Pinta, Ale Browar, Ursa Maior, Kormoran z Podróżami i z Plonami. Piwa szybko znikają z lodówek, właściciele nie nadążają z dostawami. Jest nadzieja na kraft z beczek.
Co do samego lokalu jest to hamburgerownia, dobra jakość, stosunkowo niskie ceny, spore porcje, wszystko z grilla. W Katowicach za burgery tej klasy czasem krzyczą sobie 2 razy tyle.
Fajnie, że piwna rewolucja zagląda nawet do mniejszych śląskich miast.
Co do samego lokalu jest to hamburgerownia, dobra jakość, stosunkowo niskie ceny, spore porcje, wszystko z grilla. W Katowicach za burgery tej klasy czasem krzyczą sobie 2 razy tyle.
Fajnie, że piwna rewolucja zagląda nawet do mniejszych śląskich miast.
Comment