Ustroń, Hutnicza 7, Karczma Parkowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Ustroń, Hutnicza 7, Karczma Parkowa

Drewniany budynek w centrum miasta obok amfiteatru, smaczne i niedrogie dania z grilla. Z beczki raciborskie jasne i półciemne 6 zł/ 0,5 l.
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Lokal od dłuższego czasu zamknięty.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
      heckler
      Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
      Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
      ...
      2023-03-22, 16:08
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Prusak
      Pstrągowa 815, Siedlisko Janczar
      Prusak
      Dość sympatyczne miejsce, choć spodziewałem się kiczu. Hotel, karczma (przeznaczona raczej na posiłki gości hotelowych i większe imprezy), basenik, sauna, wiata grillowa, konie, etc, a do tego oddzielny lokal browaru z kuchnią. Dania stosunkowo niedrogie i bardzo przyzwoite. W ofercie trzy...
      2022-07-13, 20:51
    • lechu-kielce
      Kielce, Ogrodowa 13, Restauracja Parkowa
      lechu-kielce
      Restauracja położona jest w centrum miasta tuż obok parku miejskiego, już na terenie Skweru Szarych Szeregów (niedaleko jest Rezerwat Kadzielnia). Jeśli chodzi o piwa to z kija mamy tylko Tyskie i Perłę, więcej i ciekawiej dzieje się na półkach, gdyż mamy tam dobry wybór piw (także kraftowych)...
      2021-07-20, 18:59
    • AaLeX
      Dobre, lekkie, niedrogie piwko
      AaLeX
      Wiem, iż temat ciężki, bo albo dobre, albo niedrogie ale napiszę do czego dążę. Mieszkam na co dzien w Niemczech gdzie w cenie poniżej 2zł (przeliczając) można kupić poprawne piwko w opakowaniu 0,5l. Ciężko mi takowe znaleźć w Polsce. Nie uważacie, iż ceny naszych piw, nawet koncernowych...
      2019-05-09, 17:56
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...