Drewniany budynek w centrum miasta obok amfiteatru, smaczne i niedrogie dania z grilla. Z beczki raciborskie jasne i półciemne 6 zł/ 0,5 l.
Ustroń, Hutnicza 7, Karczma Parkowa
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...-
Channel: Śląskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Dość sympatyczne miejsce, choć spodziewałem się kiczu. Hotel, karczma (przeznaczona raczej na posiłki gości hotelowych i większe imprezy), basenik, sauna, wiata grillowa, konie, etc, a do tego oddzielny lokal browaru z kuchnią. Dania stosunkowo niedrogie i bardzo przyzwoite. W ofercie trzy...
-
Channel: Podkarpackie
-
-
Restauracja położona jest w centrum miasta tuż obok parku miejskiego, już na terenie Skweru Szarych Szeregów (niedaleko jest Rezerwat Kadzielnia). Jeśli chodzi o piwa to z kija mamy tylko Tyskie i Perłę, więcej i ciekawiej dzieje się na półkach, gdyż mamy tam dobry wybór piw (także kraftowych)...
-
Channel: Świętokrzyskie
2021-07-20, 18:59 -
-
Wiem, iż temat ciężki, bo albo dobre, albo niedrogie ale napiszę do czego dążę. Mieszkam na co dzien w Niemczech gdzie w cenie poniżej 2zł (przeliczając) można kupić poprawne piwko w opakowaniu 0,5l. Ciężko mi takowe znaleźć w Polsce. Nie uważacie, iż ceny naszych piw, nawet koncernowych...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment