Knajpa z amerykańskim żarciem,ale chyba jako jedyna w moim mieście(chyba,że o czymś nie wiem:-))w której można się napić dobrego piwa.Wybór skromny,ale zawsze coś.Ostatnio była Cherry Lady-lana,Śmietanka,Powrót króla,Atak chmielu,Pierwsza pomoc,plus coś tam jeszcze z Zawiercia,Fortuna,Miłosław wszystko butelki.Mało ale zawsze coś.Ceny ok 10 zł za pół litra.
Dąbrowa Górnicza, Górników Redenu 2, Well Done
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Pub znajduje się w ścisłym centrum Dąbrowy,praktycznie przy Pałacu Kultury.Dokładnie w budynku koło postoju taksówek.Niestety od strony ulicy dość słabo widoczny.Wtapia się w inne lokale znajdujące się w tym budynku.Natomiast w środku całkiem przyjemny lokal.Czysto,schludnie.Siedząc...
-
Channel: Śląskie
-
-
Pierwszy browar w mieście Vysoke Myto powstał w 1898 roku, a zakończył swoją działalność w 1951 roku. Na ulicy Piwowarskiej do tej pory można oglądać niszczejące zabudowania dawnego browaru. W 2015 roku w mieście powstał pierwszy, zresztą działający do dnia dzisiejszego browar o nazwie...
-
Channel: Czechy
-
-
Browar z saksońskiego Gersdorfu pomiędzy Zwickau a Chemnitz w zeszłym roku świętował tym piwem 140 rocznicę. Kiedyśwarzyli piwo dla górników okolicznych kopalń węgla,
Teraz górników tam już niezbyt wielu, ale piwosze się na szczęście ostali
13,2% ekstr.
...-
Channel: Niemcy
-
-
Tydzień temu w Dąbrowie Górniczej otwarto pierwsze w naszym rejonie Delikatesy FRAC.
W sklepie można kupić kilka ciekawszych piw.
Są dostępne piwa z browaru Amber, są wszystkie Corneliusy w dobrych cenach (Porter - 3,39). Dostępny też Leżajsk w butelce.
Zagranica reprezentowana...-
Channel: Śląskie
-
-
Witam, Jestem nowy na forum. Chciałbym prosić was o opinię. Mam zamiar założyć sklep z regionalnymi piwami w Dąbrowie Górniczej. W mieście jest już kilka takich lokali. Chciałbym zapytać czy lokalizacja sklepu np. w Ząbkowicach i konkurencyjne ceny w stosunku do cen sklepów z DG byłyby...
-
Channel: Chcę założyć sklep / lokal z piwem
-
- Loading...
- Koniec listy.