Karmelowa ipa była znośna w czerwcu 24. Ale wypiłem tylko grzdyla jako kierownik.
Bielsko-Biała, ul. Pocztowa 39, Wirtuozeria
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2025-01-15, 21:38.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Pizzeria i bar w samym centrum Jeleniej Góry u bram Starego Miasta.
Lokal jest ukryty w podwórku, trzeba wejść przez bramę.
Oprócz całkiem dobrej pizzy w lokalu można napić się piwa z byłego Wleńskiego, a obecnie Jeleniogórskiego browaru Dolina Bobru.
Z kranu leje...-
Channel: Dolnośląskie
2024-01-23, 15:25 -
-
-
-
Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment