Ostatni postój na trasie Zlot - Tatry.
Udało mi się zaparkować prawie centralnie naprzeciw wejścia .
Wnętrze rzeczywiście nie ma klimatu browaru, to taka nieco bezpłciowa restauracja hotelowa. Trudno się poniekąd dziwić, tak pewnie ma być...
Piw na wynos nie ma, kiedyś mają być. Można spróbować, zamawiając deskę degustacyjną.
Menu restauracyjne, dość bogate. Cenowo też raczej bogato, ale to pewnie taka lokalizacja... Jak dla mnie, obsługa kelnerska nieco zbyt pretensjonalna, ale może klientela tak preferuje.
Kulinarnie - jadłem klasykę gatunku, czyli roladę śląską z kluskami i modrą kapustą. Moje zdanie - klasyka dlatego jest klasyką, ponieważ się w niej nie rzeźbi... Na szkolenie "w temacie rolady" zapraszam do Browaru Rynek w Raciborzu , a kucharz niech wychodzi do domu w przebraniu i po zmroku, żeby go czciciele tradycji nie dopadli .
Udało mi się zaparkować prawie centralnie naprzeciw wejścia .
Wnętrze rzeczywiście nie ma klimatu browaru, to taka nieco bezpłciowa restauracja hotelowa. Trudno się poniekąd dziwić, tak pewnie ma być...
Piw na wynos nie ma, kiedyś mają być. Można spróbować, zamawiając deskę degustacyjną.
Menu restauracyjne, dość bogate. Cenowo też raczej bogato, ale to pewnie taka lokalizacja... Jak dla mnie, obsługa kelnerska nieco zbyt pretensjonalna, ale może klientela tak preferuje.
Kulinarnie - jadłem klasykę gatunku, czyli roladę śląską z kluskami i modrą kapustą. Moje zdanie - klasyka dlatego jest klasyką, ponieważ się w niej nie rzeźbi... Na szkolenie "w temacie rolady" zapraszam do Browaru Rynek w Raciborzu , a kucharz niech wychodzi do domu w przebraniu i po zmroku, żeby go czciciele tradycji nie dopadli .
Comment