Wisła, Pod Beskidek 1, Piwiarnia Jawornik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Wisła, Pod Beskidek 1, Piwiarnia Jawornik

Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Wisła, 1 maja 69 (stacja PKP Wisła Uzdrowisko), Browar Wisła
    dadek
    Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
    Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
    2021-03-16, 02:21
  • Prusak
    Włochy, Florencja, Borgo la Croce 64 r, Birreria Art. 17
    Prusak
    Lokal całkowicie pozbawiony pretensjonalności. Typowa piwiarnia miejska z luźną atmosferą. Pijący także na ulicy przed pubem, psy, dzieci, etc. Mało zachęcający kibelek. Na barze duża podkładka reklamowa... polskiego Artezana.
    Na kranach dziesięć piw: osiem z kraftowych browarów...
    2023-08-30, 11:12
  • pebejot
    Węgry, Budapest, Lázár u. 4, Parabolic Lázárus Brewery
    pebejot
    I kolejny browar restauracyjny w Budapeszcie, otwarty pod koniec lutego 2022 roku.
    Nowy mikrus znajduje się w centrum miasta, w pobliżu stacji metra Deak Ferenc i niedaleko dworca Nyugati.
    Schowany jest w piwnicy jednej z kamienic na bocznej uliczce i można go łatwo przegapić.
    ...
    2022-04-13, 10:41
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Austria,Wiedeń,Mariahilfer Str.156-158, Brauhof Wien Fünfhaus/Kaltenhauser Botschaft
    dadek
    Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
    Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
    2024-05-23, 01:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...