Całkiem spory lokal w starym, dobrym stylu, położony niedaleko dworca PKP. Jest dart i bilard. Długi szynkwas tworzy klimacik. Do picia bardzo dobry Noszak z Cieszyna. Można tu spędzić wiele miłych chwil lub szybkie piwko czekając na pociąg (jak już wyremontują linię).
Skoczów, Górny Bór 8C, Tapi Bar
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
-
Channel: Śląskie
2022-02-16, 16:15 -
-
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
-
Channel: Czechy
-
-
-
https://pl-pl.facebook.com/skleppaletapiwa/
Sklep na nowszym osiedlu (to chyba Czerniaków, Mokotów), który sprowadza piwa z Niemiec. Dzięki temu mają w dobrej cenie m.in. piwa z browaru Friedenfelser (bawarski Górny Palatynat). Mają m.in. nalewak do PETów i na nim pszenica z tego...-
Channel: Mazowieckie
-
- Loading...
- Koniec listy.