Tychy, Katowicka 1-2, Spiż - Bufet i ogródek piwny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ZIOMEK2
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 2523

prawdopodobnie to tylko awaria ?

Przy okazji kolejnej Giełdy w Tychach punkt sprzedaży piwa Spiż był nieczynny !
    Około godz. 13tej chętne były do zatankowania dwa samochody, m. innymi kolegi ARTa i jasiu_piwosza.

Okazało się, że obsługa tego punktu już nadchodzi ale jest tylko piwo flaszkowe z KP , bo cała ostatnia warka piw spiżowych poszła na impreze w Katowicach i jest zimno ! Faktycznie było zimno bo w słońcu tylko około +5*C a jak pisałem swój przedostatni post, temp. w słońcu dochodziła do +37 , ale zapewniano mnie, że będzie piwo się lało przynajmniej do końca października !
    Natomiast wczoraj, dowiedziałem się też telefonicznie z katowickiej centrali, że w tym dniu nastąpiła awaria i Park już definitywnie zaprzestał swej działalności w roku obecnym !

Więc do zobaczenia w roku przyszłym !
    Myślę, że także przy bdb piwie lecz w lepszych warunkach !?

PS
    Jedyny plus tego obiektu to ten, iż wszystkie budynki posiadają nowe dachy, więc jest szansa, że do przyszłego roku się nie rozlecą
    i będą służyć gościom przez kolejne 100lat !
    Last edited by ZIOMEK2; 2007-10-23, 12:15.

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23903

może i dobrze że nie było piwa, bo by nam kończyny poodpadały z zimna
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...