Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
Ostatnie wieści o niej były od Zbysia- czyżby napił sie piwa i spalił, w dość przewrotny sposób parafrazując powiedzenie: "zobaczyć Neapol i umrzeć"?
Nawet jakby chciał tak zrobić to mu dokładnie nie wyszlo.
Dzisiaj sprawdziłem - knajpka jest otwarta, przed nią ławeczki, siedział jakiś gość z kufelkiem. Niestety byłem w drodze więc nie przysiadłem się na
To może z grilla dymiło?
W sobotę o 13.45 w drodze na Moje Kieleckie Wesele kazałem się zawieść na małego Gaba i "dałem radę" - więc to chyba w Pitrze było i nie spalił się tylko się utopił.
Ostatnia zmiana dokonana przez zbysia; 2005-07-18, 17:30.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
Nowy sklepik w Częstochowie, położony zaraz przy trasie DK-1. Dobra lokalizacja dla podróżników jadących z Górnego Śląska do Łodzi, jedziemy dołem nie wjeżdżając na estakadę, sklep 200 metrów za skrzyżowaniem. Czynny 10-22, w niedzielę zamknięty. Połączony ze sklepem całodobowym....
Comment