No to próbowałem chyba nie heheh
Częstochowa, Rocha św 241, Drink Bar
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KudłatyOj Poldek Poldek hehehe. Za dużó postów toś nie natrzaskął hehe.
Jutro z rana będe w Częstochowie
A z wieczora w knajpcePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyCzy jest znana jakaś godzina?
może uda się następnym razem
no to za następne"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Lokal jak najbardziej dla motocyklistów. Właściciel w zeszłym tygodniu wieszał plakaty żużlowe..
fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Późnojesienna aura sprzyja degustacji mocarzy, barley wine dawno u mnie nie gościł, więc jestem ciekaw.
Parametry 12 abv, 24blg, butelka 0,33l. Niefiltrowany niepasteryzowany.
skład zasypu podany - słód jęczmienny, pszeniczny, owsiany, chmiel i drożdże już bez imienia.-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-07, 17:56 -
-
Malutki, ciasny sklepik z dużym wyborem piwa: Pinta, Cieszyn, Artezan, Alternatywa itd.
-
Channel: Śląskie
2018-06-21, 08:37 -
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Nowy sklepik w Częstochowie, położony zaraz przy trasie DK-1. Dobra lokalizacja dla podróżników jadących z Górnego Śląska do Łodzi, jedziemy dołem nie wjeżdżając na estakadę, sklep 200 metrów za skrzyżowaniem. Czynny 10-22, w niedzielę zamknięty. Połączony ze sklepem całodobowym....
-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment