W sumie dobra wiadomość, bo mam nadzieję że wrócą do kalendarza dwie lokalne śląskie giełdy kolekcjonerskie.
Katowice, Opolska 22, Spiż
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziW Parku Śląskim (brrr... Dla mnie to i tak dalej jest WPKiW albo Park Chorzowski) jest lokal, gdzie leją spiżowe piwa. A przynajmniej był jeszcze w ostatnie wakacje
Comment
-
-
Dziś ponowne otwarcie tej.. dyskoteki
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Piwo (raczej) warzą. Co prawda na stronie internetowej brak menu, natomiast na plakatach imprez reklamowane jest "piwo (jasne) Spiż"."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Był już ktoś w tej tancbudzie po reaktywacji na piwie? Strona internetowa, a zwłaszcza profil na Facebooku trochę mnie przerażają, jeśli chodzi o warunki do degustacji piwa. Może ktoś wie, czy można to ich piwo kupić na wynos (albo chociaż siąść na piwie popołudniu, zanim zlecą się wampy na Erotyczne Czwartki)? Mają jakieś birofilia (szkło, wafle)?
Comment
-
-
Ponoć właściciel jest mocno chory i nie ma sił na prowadzenie biznesu a nikt nie chce kupić klubu i browaru. SzkodaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment