Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Katowice, Opolska 22, Spiż
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kograW niedzielę i poniedziałek nieczynne.
ale głowa do góry z Katowic do Tych tylko 30min a tu prosto z beczki naleją ci spiżowe nawet o 3-ciej nad ranem !
Comment
-
-
Wczoraj pocałowaliśmy klamkę niestety. Lokal czynny od 16.00.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykWczoraj pocałowaliśmy klamkę niestety. Lokal czynny od 16.00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaByło zadzwonić. Wiecie, do kogo
Skończmy tą dysputę, bo nas moderator wyrzuciLast edited by Maggyk; 2006-09-23, 19:42.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A no chamy - dziś o 18.30 także klamkę pocałowaliśmy. Otwarte dopiero od 19, gdy w tym samym czasie inne lokale pękają od dawna w szwach. No i w ten sposób nie mogłem sprobować co jest warte piwo od nowego piwowara.Last edited by adam16; 2007-10-25, 20:00.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
aktualnie na 99%
Chyba za słabo śledzimy www.spiz.pl i bywamy tam, ale ja mam alibi bo miałem to piwo pod nosem w Tychach, prawie do ostatnich dni październikowych!
Piwo beczkowe w/g karty na www.spiz.pl ale głównie jest od Spiża:
- Mocne
- Jasne
- Karmelowe, w cenie od 5-7zł / 0,5l
Zakład czynny od wtorku do soboty i to od godziny 19tej, zaś niedziele i poniedziałki są przeznaczone głównie na imprezy szczególne, po uprzedniej rezerwacji.
Comment
-
-
Czy coś się zmieniło jeśli chodzi o dni i godziny otwarcia?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzy coś się zmieniło jeśli chodzi o dni i godziny otwarcia?
Comment
-
-
-
Nie, jest tam napisane, że w tych dniach odbywają się imprezy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNie, jest tam napisane, że w tych dniach odbywają się imprezy!
No cóż skoro nikt nie chce pomóc, to tak zakładam.
Ale dziwne, podobno piwo jest tam bardzo dobre, a nikt z forumowiczów tam nie bywa?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziBywam tam bywam a piwa są już tak popularne, że brak sił je opisywać - zobacz na stronki - one na pewno prawdę Tobie powiedzą!?
Comment
-
-
Da się wejść do Spiża nie w czasie imprezy - w któryś czwartek 2 znajomych poszło ot tak, na piwo. Jak chcieliśmy tydzień później (też w czwartek, o tej samej porze) pójść na piwo w trójkę to klub był zawarty na cztery spusty. Więc jak to jest naprawde - nie w ząb nie kumam...
A iść na imprezę tylko dla piwa to bezsens, atmosfera paskudna, a przy wejściu wyskakują "wjazd 15 zł". Nie wiem czy zawsze, raz chciałem zobaczyć tą słynną (w złym tego słowa znaczeniu) imprezę w Spiżu to tak miałem.
Comment
-
Comment