Częstochowa, Okolice Dworca, pub Alternatywa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.01
    • 907

Częstochowa, Okolice Dworca, pub Alternatywa

Przy okazji wizyty w Częstochowie miałem okazję odwiedzić pub Alternatywa, naprzeciwko dworca prawie. Szczerze mówiąc jest tam mocno "alternatywnie", ale do przesady. Siekiera straszna,już przed wejściem czuć zapach tytoniu i widać unoszące się kłęby dymu. Piwo Brackie, chyba jedyna zaleta tego klubu, do tego wystrój w dobrym klimacie, dużo gadżetów z cieszyńskiego browaru

Poza tym cztery stoliki na krzyż i ogólnie speluna jakich naprawde mało
    www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
    Prusak
    Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
    2024-02-07, 19:00
  • noodles
    2020.07.04 - II Giełda Birofiliów w Śląskim Browarze Alternatywa
    noodles
    W imieniu organizatorów zapraszam wszystkich na drugą giełdę w Browarze Śląskim Alternatywa przy ul. Tylnej 17 w Rudzie Śląskiej. Giełda odbędzie się 4.07 od godziny 11.00 do 15.00 w ogrodzie browaru a w razie niepogody w pomieszczeniach restauracji. W czasie giełdy dostępne będzie jedzenie...
    2020-06-13, 13:40
  • ART
    Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
    ART
    Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
    2022-03-16, 20:56
  • noodles
    2019.06.29 - I Giełda Birofiliów w Śląskim Browarze Alternatywa
    noodles
    W imieniu organizatorów zapraszam na I Giełdę Birofiliów w Śląskim Browarze Alternatywa w Rudzie Śląskiej. Oprócz kolekcjonerskich atrakcji zapewniamy pyszne jedzenie i piwa z Browaru Alternatywa w specjalnych cenach. Wstęp na giełdę i stoliki są bezpłatne. Wkrótce dalsze szczegóły...
    2019-05-11, 20:17
  • Shedao
    Alternatywa, Paloczaj
    Shedao
    Piwo pierwszy raz było dostępne na Dniach Wodzisławia w czerwcu, w śladowej ilości, o czym pisałem tutaj. Wówczas zagadką było to, gdzie piwo zostało uwarzone oraz czy zostanie wprowadzone do szerszej dystrybucji. Teraz przybywam z nowymi informacjami. Paloczaj jest piwem pszenicznym, dostępny...
    2018-10-15, 10:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...