Warto się wybrać na ulice Stawową i Wawelską. Miejsca wypełnione knajpami - lepszymi i gorszymi, z charakterem i bez. Szczegółowe relacje za czas jakiś.
Katowice, Stawowa, Tawerna
Collapse
X
-
Katowice, Stawowa, Tawerna
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Tawerna
Tawerna
Knajpka mieści sie w bramie przy ulicy Stawowej. Miejsca w środku niewiele. Schodzi się po schodkach do piwnicy.
Na samej Stawowej mają wystawiony ogródek piwny. A tam leją Strzelca z nalewaka Broka i do szklanek Pizza Hut. Ale sam Strzelec całkiem przyzwoity.
A zawitałem tam w celu namawiania dwóch pań do aktywnego wkroczenia, do forumowej braciLast edited by adam16; 2003-06-30, 18:44.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Odp: Tawerna
adam16 napisał(a)
Tawerna
Knajpka mieści sie w bramie przy ulicy Stawowej. Miejsca w środku niewiele. Schodzi się po schodkach do piwnicy.
Na samej Stawowej mają wystawiony ogródek piwny. A tam leją Strzelca z nalewaka Broka i do szklanek Pizza Hut. Ale sam Strzelec całkiem przyzwoity.
A zawitałem tam w celu namawiania dwóch pań do aktywnego wkroczenia, do forumowej braci
Czyli Strzelca pijemy, ale we wnętrzu. Pewnie za rok już go nie będzie wcaleLast edited by adam16; 2004-05-05, 15:06.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Koniec Strzelca w Tawernie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16... Tawerna to ostatnia knajpa przy tym najruchliwszym katowickim deptaku, gdzie leją coś innego niż Żywiec, Tychy i Okocim. No właśnie - nadal leją tam Strzelca, ale jest jedno ale. Otóż Tawerna ma swój ogródek piwny gdzie strzelca nie można się napić bo to jest ogródek tyski. Co ciekawe - w zeszłym roku Strzelec miał w tym miejscu swój ogródek i można było wtedy serwować tam Tyskie.
Czyli Strzelca pijemy, ale we wnętrzu. Pewnie za rok już go nie będzie wcale
A tak tam było miło po ostatnim spotkaniu kolekcjonerskim w Spodku...
Comment
-
-
Zaszedłem tam dziś na chwilę - bez zmian. Nadal króluje Tyskie i LechBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Comment