Chorzów, Sobieskiego 12, Rebel Bar
Collapse
X
-
-
wycieczka
Czołem
piątek 11 listopada, 8.00 wyjazd z Chorzowa (parking przy Zjednoczenia), potem przystanki w Katowicach (to jeszcze ustalę dokładnie gdzie) i ew. na trasie
Zaczynamy pod Konicka, potem Hukvaldy, Sachsenberg, Trinec i na końcu Horni Lomna. Wszędzie tam są już ostrzeżeni
Powrót ok. 22.00
Pozdrav
Darek
PS Jakby co mój telefon >> 660-433-000Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Warzyli już jedenastki, ale ta ma 4,6% alk. więc jest jakaś różnica, oprócz tego że jest rozlewana do puszek.
https://www.hbrebel.cz/rebel-v-plechu/rebel-xi.html
Aromat - zdominowany przez ziołowy chmiel, ciut żelaza (też wychodzi na skórze), słód znikomy
Piana...-
Channel: Czechy
-
-
Producent: Grupa Reden Chorzów. 12% ekstr., 4,8% alk.
Aromat - na początku łodygowe zielsko od polskich chmieli. Szybko się ulatnia i zostają leciutkie drożdże, zielsko i ciut słodu
Piana - zdecydowanie wysoka, szybko większe bąble i opadanie do trwałego kożuszka
...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje
....
-
Channel: Browary polskie
-
-
New England IPA z alko 6.2%
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - niewiele.
Gaz - średni.
Barwa - blady żółty.
Aromat - cytrusy, tropiki i egzotyka.
Smak - słodkawe, płatki owsiane, mango, cytrusy, egzotyka i tropiki. Nie za...-
Channel: Walia
2024-08-08, 16:17 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment