Podczas wakacyjnych wojaży trafiłem do Żywca.Po zwiedzeniu tamtejszego zamku (polecam salę tortur,kac zniknie od razu) i spacerze po pałacowym parku dochodzimy do małej knajpki zwanej Domek Chiński.Leją tam Żywca,Warkę,Portera(butelka),a wokół zieleń cisza i spokój.I jeszcze jedno,mają ciekawe wafle.Polecam.
Żywiec, park zamkowy, Domek Chiński
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Szaserów 125,Pawilon Grochów - Park Polińskiego
Lokal z dużym wyborem jedzenia i nawet piwa z nalewaków. Można się najeść do syta a nawet nie drogo się zapłaci. Przyjemne miejsce do spotkań i czasami można obejrzeć jakiś mecz.-
Channel: Warszawa
2023-10-06, 12:24 -
-
Ekstrakt 11.5*, alko 5.0%, IBU 26.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - ładne firanki.
Gaz - średni.
Barwa - złoto.
Aromat - chmiel ziołowy.
Smak - słodkawe, słodowe z fajnym chmielem i dopasowaną goryczką
Bardzo...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Alc: 9,2%
IBU: 40
Barwa: Praktycznie czarna. Pod światło widać nieco czerwieni.
Piana: Karmelowa. Wysoka, ale opada szybko.
Smak: Malinę naprawdę czuć - przypomina syrop Herbapolu. Alkoholu w smaku prawie nie czuć, ale piwo przyjemnie rozgrzewa.
Pewnym...-
Channel: USA
2023-12-21, 20:14 -
-
Z obawą sięgałem po to piwo, nie wiedząc czego spodziewać się po nowych właścicielach.
Wygląd: jasnożółte (słomkowe), z obfitą i trwałą pianą pozostawiającą laceing, raczej niskie wysycenie.
Aromat: czysty lagerowy, zbożowy, lekko kwaskawy.
Smak: słodowa zbożowość,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Znowu jestem odpowiedzialny za zamieszanie domkowe, ogłaszam więc od razu zapisy do chałupek.
Mamy do dyspozycji domki różnoosobowe.
Jaka jest sytuacja w domkach - domki 2-5 osobowe, z aneksem kuchennym (lodówka, kuchenka), łazienka z prysznicem.
...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
- Loading...
- Koniec listy.