Piwiarnia "Nasza Chatka" w Kochłowicach - Ruda śl. 7 jest miejscem tanim. Przeciętnie piwo kosztuje 1.60 lane 0.25 l Tychy, 0.5 l - 3.20 też Tychy, inne Pilsner, Okocim, Kiper, Lechy, Żywce - 3.40. Lokalik raczej ciasny acz przyjemny. Brakuje mi tylko sklepienia kamiennego aby poczuć się jak w komnacie w kórej zamykano niegrzeczne Księżniczki Tylko one nie miały w kąciku baru. Przestrzeń przed lokalem: na ganku dwie pokażne ławy, na tzw. "placu" insze ławy niektóre przydaszone. Wychodek na końcu w/w placu. Niestety na miarę XX wieku. Ubolewam, że nie przez rzerdkę... tak z czystego romantyzmu.
Ruda Śląska, Strzelecka 1 (Kochłowice), Nasza Chatka
Collapse
X
-
Nasza Chatka jest kulBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Aha!
Nasza Chatka ma jeszcze tę zaletę, iż mieści się 30 sekund drogi od miejsca w którym się teraz z Fruńką znajdujemy i z wami łączymy.Last edited by adam16; 2001-10-24, 12:59.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment