Mysłowice, Jastruna 1a, Alusia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zic
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.06
    • 118

to ino się cieszyć

No to ino się cieszyć że w Mysłowicach można się napić Rybnickiego
    aż nie mogę się doczekać jak go spróbuje

Comment

Related Topics

Collapse

• rohozecky
      Mokotów, Al.Niepodległości 19, Piwna Beczka
      rohozecky
      Lokal położony w pawilonie osiedlowym na wysokości mniej więcej stacji metra Wilanowska, wystrój jak na obecne trendy dość bezpretensjonalny. 6 do 10 (chyba) nalewaków, oferta rotacyjna kraftowa, wczoraj m.in. lager,i żytnia ipa z browaru Zaścianki, był jakiś stout, dziesiątka i jakieś...
      2024-04-10, 13:59
    • ART
      Szwecja, Karlskrona, Alamedan 10, Karlskrona Mikrobryggeri
      ART
      W narożniku kamienicy zlokalizowano mały browarek, niewielką restaurację i hotel "Arkipelag".

Lokal ma dwie sale, główną większą z barem i częścią instalacji oraz mniejszą salkę, dla grup i zapewne gości hotelowych.

Na barze zliczyłem jakieś 16...
      2023-10-17, 18:53
    • bastion
      Łotwa, Ryga, Avotu Iela 74, Alus Rume Trofeja.
      bastion
      Wystarczy przespacerować pieszo z dostojnej starówki kilkanaście minut by znaleźć się w bardziej skromnej zabudowie przeplatanej kamienicami i drewnianymi domami.
      W jednej z takich uliczek mieści się browar Trofeja, który na miejscu posiada wyszynk. Moim zdaniem nie jest to klasyczny...
      2023-03-14, 23:29
    • bastion
      Estonia. Raasiku, Meierei 3, Raasiku Olltehas.
      bastion
      Wieś Raasiku niczym nie różni się od innych wsi w Estonii. Idylliczna atmosfera niedzielnego popołudnia, którą używają sobie liczni miłośnicy dwóch kółek, uskuteczniający przejażdżki przy pięknej pogodzie, która nie jest tam taka oczywista o czym przekonałem się osobiście.
      ...
      2024-02-21, 21:38
    • darekd
      Náchod, Weyrova 12, 1. náchodská pivotéka
      darekd
      No wreszcie pod Kudową jest fajna piwoteka!

Właściwie, co jest coraz częstszym w Czechach, jest to sklep połączony z barem (cztery nalewaki).
      Lokal ruszył w czasie pandemii i na początku w związku z tym był tylko sklepem, teraz całość tworzy całkiem spore miejsce i do...
      2024-02-01, 00:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...