Będzin, Piłsudskiego 6, Klub Lotnik

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.01
    • 907

Będzin, Piłsudskiego 6, Klub Lotnik

Niestety nie bardzo wiem jaki to adres, ale klub znajduję się o 10 min drogi o stacji Będzin Miasto!
    Typowy klub koncertowy, ogromna sala, na końcu której jet dość duża scena, w ogóle sufit jest bardzo wysoko, jakieś 6, może 7m.

Zaraz za wejściem jest bar, leją Żywca i Warkę Strong, no i coś tam butelkowego stoi w lodóweczce, do tego są jeszcze mocne alkohole!
    Stoliki drewniane, proste, wystrój ogólnie niezbyt wyszkany, ale klimat to miejsce ma!
    A za barem stoi bardzo miła barmanka, z którą udało mi się nawiązać kontakt, co wspominam bardzo mile!
    Last edited by Piwofil; 2002-10-02, 17:44.
    www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
  • RAFIFAFI
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.11
    • 188

Odp: Klub Lotnik

[QUOTE]Piwofil napisał(a)
    [B]Niestety nie bardzo wiem jaki to adres, ale klub znajduję się o 10 min drogi o stacji Będzin Miasto!
    Typowy klub koncertowy, ogromna sala, na końcu której jet dość duża scena, w ogóle sufit jest bardzo wysoko, jakieś 6, może 7m.

Ten przybytek to Lotnik 10,5 Klub słynny na cały Będzin i nietylko ze względu na odbywające się tam koncerty i zawieje
    Niestety od dłuższego czasu jest nieczynny
    Tylko z butli!

Comment

Przetwarzanie...
    X