Będzin, Piłsudskiego 6, Klub Lotnik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.01
    • 907

Będzin, Piłsudskiego 6, Klub Lotnik

Niestety nie bardzo wiem jaki to adres, ale klub znajduję się o 10 min drogi o stacji Będzin Miasto!
    Typowy klub koncertowy, ogromna sala, na końcu której jet dość duża scena, w ogóle sufit jest bardzo wysoko, jakieś 6, może 7m.

Zaraz za wejściem jest bar, leją Żywca i Warkę Strong, no i coś tam butelkowego stoi w lodóweczce, do tego są jeszcze mocne alkohole!
    Stoliki drewniane, proste, wystrój ogólnie niezbyt wyszkany, ale klimat to miejsce ma!
    A za barem stoi bardzo miła barmanka, z którą udało mi się nawiązać kontakt, co wspominam bardzo mile!
    Ostatnia zmiana dokonana przez Piwofil; 2002-10-02, 18:44.
    www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
  • RAFIFAFI
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.11
    • 188

Odp: Klub Lotnik

[QUOTE]Piwofil napisał(a)
    [B]Niestety nie bardzo wiem jaki to adres, ale klub znajduję się o 10 min drogi o stacji Będzin Miasto!
    Typowy klub koncertowy, ogromna sala, na końcu której jet dość duża scena, w ogóle sufit jest bardzo wysoko, jakieś 6, może 7m.

Ten przybytek to Lotnik 10,5 Klub słynny na cały Będzin i nietylko ze względu na odbywające się tam koncerty i zawieje
    Niestety od dłuższego czasu jest nieczynny
    Tylko z butli!

Comment

Related Topics

Collapse

• elbinger
      Sprzedam pokale restauracyjne EB + inne w komplecie
      elbinger
      Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
      Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
      Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany
      ...
      2022-02-27, 10:06
    • elbinger
      Pokale EB RESTAURACYJNE moje zbiory - Identyfikacja Restauracji i Klubów EB
      elbinger
      Dzień dobry.
      Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
      Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
      Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
      Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
      Nie...
      2022-02-05, 16:24
    • pebejot
      Chiny, Pekin, Beixinqiao Toutiao 67, Panda Brewery
      pebejot
      Browar restauracyjny Panda Brew znajduje się w Pekińskim piekle, w pobliżu stacji Beixinqao, fioletowej linii metra nr 5. W bliskiej odległości znajduje się również słynna Świątynia Lamy.
      Trzypoziomowy lokal utrzymany jest w czarnej tonacji jak klub nocny. Czarny sufit, ściany, blat...
      2019-08-12, 19:03
    • Ahumba
      2024.10.18-19 - Tychy - 61 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
      Ahumba
      Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
      Start
      2024-10-18
      Koniec
      2024-10-19
      Adres
      Katowicka 9, Tychy, Browar Książęcy
      2024-09-21, 17:46
    • dadek
      Hlízov 230, Pivovar Holanďan
      dadek
      Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
      Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
      2023-11-03, 01:29
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...