No to zakładajcie temat nowy.
Bielsko-Biała, Podcienie 3, Hospoda Svejk [zamknięte]
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerkeeper Wyświetlenie odpowiedziCześć Jego Pamięci.
Chociaż po odwiedzinach we wrześniu, nie byłem dobrej myśłi.Lokal przez cały wieczór
był praktycznie pusty, piwo horrendalnie drogie- Zlatopramen Radler kilkanaście złotych.
Chociaż smakowało mi jedzenie, to nie planowałem już tam powrócić.
Nie wiem czego brakowało - generalnie w lokalach są pustki, szczególnie zimą, gdy niewielu rusza się z domu.
Może P. Gessler poradziLast edited by ZKB; 2012-11-05, 22:16.Beer is for life not just for christmas !
Comment
-
-
Piwka zaczynały sie od 5,50 a w niektóre dni od 5,00 i zwykle była to holba. Nie był to więc chyba problem ceny. Czeskie piwa przez znawców spod znaku warki strong uważane są za gorzkie i odgazowane :-) a ktoś w knajpie musi robić obrót by istniała.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerkeeper Wyświetlenie odpowiedziCzeskiego piwa można się czasem napić w Piwnicy Zamkowej, albo kupić w sklepie
Koneser, wszystko w odległości kilkudziesięciu metrów od Szwejka. Nie jest to już to samo
ale na otarcie łez musi wystarczyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika klaus8 Wyświetlenie odpowiedziPiwnica zamkowa jest obłożona polskimi browarami (jeżeli mają czeskie to chyba tylko okazjonalnie), natomiast pojawiło się nowe miejsce z lanym Urquellem (ok. 1 m-c) Analog Cafe na ul Piwowarskiej 4 obok browaru miejskiego.Beer is for life not just for christmas !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika klaus8 Wyświetlenie odpowiedziPiwnica zamkowa jest obłożona polskimi browarami (jeżeli mają czeskie to chyba tylko okazjonalnie), natomiast pojawiło się nowe miejsce z lanym Urquellem (ok. 1 m-c) Analog Cafe na ul Piwowarskiej 4 obok browaru miejskiego.
Comment
-
Comment