Bielsko-Biała, Wzgórze 8, Galeria Pub "Bazyliszek"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sven
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.09
    • 1211

Bielsko-Biała, Wzgórze 8, Galeria Pub "Bazyliszek"

Znana wszystkim studentom, z uwagi na miłą atmosferę i mozliwość puszczenia własnej muzyczki! Kilka fajnych pomieszczeń, sala pierwsza, korytarzyk, piwnica, duża sala i ogródek! Lany Żywiec za piątkę, ale dla stałych bywalców promocje i bonusy! Spory wybór piwek w butelkach! Polecam!
    Celia, cerevisia et conventus.
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Mam nadzieję, że Svenowi w poście wyżej chodziło o Galerię Pub "Bazyliszek", Wzgórze 8. Jeżeli się mylę, proszę mnie poprawić.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Ukraina, Słowiańsk, Bulwar Puszkina 9, Torskaja Pivovarnia/RC Taler
      dadek
      Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
      2020-03-26, 04:32
    • dadek
      Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
      dadek
      Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
      2019-09-27, 04:46
    • dadek
      Stargard, Krzywoustego 1, Miejski Browar Stargard
      dadek
      W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...
      2019-09-05, 04:42
    • heckler
      Czechy, Praha, Pernerova 691/42, Pivovar Pivo Karlin
      heckler
      W tym roku w Pradze w dzielnicy Karlin swoje podboje otworzył nowy browar- Pivo Karlin. Tym samym w tej dzielnicy działają już dwa browary i od siebie są oddalone o niecały kilometr.
      Dla tego idą z browaru Dva Kohouti nie omieszkaliśmy zahaczyć o nowy browar Karlin. Browar i restauracja...
      2019-11-15, 10:09
    • heckler
      Czechy, Prušánky, Prušánky 132, Pivovar Starý Dvůr
      heckler
      Prušánky to kolejna Czeska pipidówka w której otwarto browar i pomimo, że otwarto go w pensjonacie jest to na prawdę dziwne miejsce. Całość, czyli browar, pensjonat i restauracja nosi dumną nazwę Starý dvůr, a jak się okazuje mieści się on w odnowionym, starym budynku administracyjnym...
      2020-02-07, 07:02
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...