Bielsko-Biała, Aleksandrowicka, Pub Alex

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dziki
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.06
    • 5

Bielsko-Biała, Aleksandrowicka, Pub Alex

A ja zapodam adres na moim osiedlu
    Pub "Alex" na ul. Aleksandrowickiej - mordownia totalna (mimo wszystko jest bezpiecznie, sąsiedzi są pokojowi) ale Tyskie (w cenie 3,20 PLN) chyba najlepsze w Bielsku!!! Odpowiednia temperatura piwa, nagazowanie również. Właścieciel też w porządku!
    Polecam!!!
    Choćby piwo było z gówna - nic mu smakiem nie dorówna!!!

Related Topics

Collapse

• Krakus
    Radiowa 24, Klubokawiarnia Sąsiedzi
    Krakus
    Jest to lokal dla tych, którzy chcą połączyć rodzinny wypad na śniadanie, obiad lub coś słodkiego, z wyprawą na dobre piwo. Znajdą się w nim atrakcje zarówno dla dzieci jak i dorosłych (gry, książki i zabawki w kąciku dla dzieci). Lokal oferuje różne zestawy śniadaniowe, obiadowe,...
    2019-03-09, 21:54
  • dadek
    Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
    dadek
    Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
    2023-04-27, 03:48
  • kaczka116
    Stary Browar Kościerzyna, [Brodacz] Alex
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2018-09-06, 17:43
  • Pancernik
    Garmisch-Partenkirchen, Brauhausstrasse 23, Brauhaus Garmisch
    Pancernik
    Przy okazji krótkiego wypadu w część Alp na pograniczu austriacko-niemieckim, nazwaną słodko Wettersteingebirge, spędziłem kilka godzin w Ga-Pa.
    Brauhaus Garmisch był pierwszym piwnym przybytkiem, który odwiedziłem. Browar, wraz ze znajdującą się obok knajpką, mieszczą się przy...
    2024-06-28, 10:35
  • dadek
    Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
    dadek
    W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
    2022-10-21, 03:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...