Gliwice, Rynek - Ratusz, Pub 3M

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yendras
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.12
    • 2052

Gliwice, Rynek - Ratusz, Pub 3M

Pub 3M
    Mieści się w piwnicach ratusza. Leją EB, Heveliusza i Heinekena, Żywiec butelkowy (zdaje się że to wypadek przy pracy, a normalnie leci z kija). Sympatyczna muzyczka. Bardzo rasowy nowoczesny wystrój, ale nie po aptekarsku, tylko przytulnie. Czarne skórzane fotele i sofy, szklane blaty, fajnie zaprojektowane kibelki. Jednym słowem oko odpoczywa i siedzi się tam milutko.

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • heckler
    Gliwice, Stefana Wyszyńskiego 14C, Miedziana-craft beer&chill
    heckler
    Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
    Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja
    ...
    2023-03-31, 08:24
  • Ahumba
    2025.06.6-8 - Gliwice, Lotny Festiwal Piwa
    Ahumba
    Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
    Start
    2025-06-06
    Koniec
    2025-06-08
    Adres
    Plac przy PreZero Arena
    2024-11-29, 13:07
  • ART
    Gliwice, Dworcowa 30, Czeska - pivo i knedliki
    ART
    Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
    sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.

z zewnątrz nie zachęcał do wejścia

Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.

Byliśmy w porze obiadowej...
    2024-03-02, 03:21
  • ART
    Gliwice, Górnych Wałów 30, Beer Brothers
    ART
    Miejscówka gdzie ongiś mieścił się Dobry Zbeer. Czyli piwnica z wejściem "od podwórka". Schody prowadzące pod ziemię. Wewnątrz wIele zakamarków, Salek jest kilka, wyboru piw z wajchy 16. Więc trzyma się świeckiej tradycji.

O ile klimat lokalu jako taki jest super,...
    2024-03-02, 02:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...