Ustroń, Sanatoryjna 5, Restauracja Akcent

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Ustroń, Sanatoryjna 5, Restauracja Akcent

Restauracja AKCENT ul. Sanatoryjna 5
    Ponieważ celem mojego sobotniego pobytu w Ustroniu były odiwdziny kuracjuszy, spenetrowałem również i lokal w Sanatorium "Równica". Lokal mieści się na parterze tegoż kombinatu rehabilitacyjnego (kuracja kuracją, ale czasem nie zawadzi ).
    W kranie mają Steffla za 4,20 zł oraz Van Pura za 3, 70. Oprócz tego duuużo wafelków.
    Od czasu do czasu bywa również Kaiser (też 4,20).

Miałem zamiar spenetrować jeszcze jakiś lokal (a byłoby w czym wybierać), ale otrzymałem sms-em powołanie do reprezentacji Forum na Międzynarodowych Dniach Kultury Celtyckiej i misiałem wracać do Bielska
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9866

I warto było misiu, no nie?
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• celt_birofil
      † 2017 Piwosz w Raju
      • 2001.09
      • 4470

Tralala

To nie ja byłem Miskieeeem !!!
      Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • pebejot
        Bułgaria, Płowdiw, Iztoczen 69, Piwowarnica FRIK&S
        pebejot
        Browar restauracyjny zbudowany na podwalinach historycznego i chyba pierwszego bułgarskiego browaru Kamienica, który wyburzono przed kilkoma laty.
        Pamiątką po Kamienicy jest komin, który dominuje nad wielkim kompleksem nowego browaru restauracyjnego o powierzchni 1690 m2.
        Z dworca kolejowego...
        2024-09-07, 15:07
      • pebejot
        Bieruń, pl. Św.Walentego 2, Browar / Pub / Restauracja Stylowa
        pebejot
        Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
        Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
        Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...
        2025-01-04, 11:17
      • ART
        Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
        ART
        Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
        2024-03-24, 13:22
      • heckler
        Praha-Nové Město, Na Florenci 2139, Minipivovar Fuze
        heckler
        Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.

Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo
        ...
        2025-01-03, 11:51
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...