Piwo kosztuje 4 zł.
Mysłowice, Graniczna 86, Pod Gruszą
Collapse
X
-
Dywagacje na temat domu znajdującego się nieopodal poleciały do wątku Przy piwie o architekturze.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Można prosić, ale na przyszłość proszę o przesyłanie tego typu próśb na PW.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Siedząc Pod Gruszą na piwie nasunęły się spostrzeżenia. Ja lubię siedzieć pod altanką lub na pozostałej drewnianej ławie. Niestety większość siedzisk jest "firmowa" tzn KP. Na myśli mam nie sam fakt pochodzenia siedzenia, a jedynie fakt, że umieszczenie czterech liter na metalu nie jest najszczęśliwszeZ metalu są zarówno krzesełka jak i stoliki.
Comment
-
Comment
-
Ano niestety, byliśmy tam Żoną wczoraj. Bądź co bądź, korporacyjniaka tam lali, ale to było najświeższe Tyskie jakie piłem, a co ważniejsze powtarzalne, no cóż trudno, dobrze że się niedługo już przeprowadzamyComment
Related Topics
Collapse
-
Porter Bałtycki
9% alk. Na puszce brak zawartości ekstr.
Według strony www (która czasami podaje inne informacje niż na etykietach)
ma 22% ekstr.
https://moonlark.pl/beers/deepness
Aromat - wyraźniejsza gorzka czekolada, nieco suszonej śliwki...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Na wstępnie zaznaczę, iż nie jestem miłośnikiem bezalkoholowych piw, ale czasami zdarza mi się takowe wypić. Polskie piwa tego gatunku kojarzą mi się głównie ze słodkim, ryżowym posmakiem. Tutaj mamy zupełnie coś innego. Piwo ma fajną goryczkę i marginalną słodycz gdzieś w tle. Do...
-
Channel: Niemcy
2024-07-17, 10:35 -
-
Nymburskie piwo pod tą marką trafia do marketów (Penny).
Jest też "klasyczna" wersja też o zaw. alkoholu 5,2%
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...tarocech-lezak
Aromat - wyraźniejszy słód, ziołowo-łąkowy...-
Channel: Czechy
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Szaserów 125,Pawilon Grochów - Park Polińskiego
Lokal z dużym wyborem jedzenia i nawet piwa z nalewaków. Można się najeść do syta a nawet nie drogo się zapłaci. Przyjemne miejsce do spotkań i czasami można obejrzeć jakiś mecz.-
Channel: Warszawa
2023-10-06, 12:24 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment