Lokal w stylu regionalnym. Panie ubrane w stroje ludowe, na ścianach stare narzędzia, narty itp. Cały budynek drewniany. Jedzenie w cenach takich sobie i nie najgorsze. A teraz to co najważniejsze. Z nalewaka trzy piwa : Palone 0,4l za 4zł, Haranaś 0,5l za 4zł i Carlsberg chyba 0,5l (nie piłem) za 5zł.
Szczyrk, Beskidzka, U Kroćpoka
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Restauracja w zamku, nie pomylić z restauracją "Pod Zamkiem"
Kuchnia, dawno tak doskonałej nie jadłem, jedzenie bezwstydnie smacznie i co najważniejsze - niedrogo jak na takie miejsce (np zestaw zupa, drugie z kotletem, sałatką i ziemniaczkami - 36 zł). Z tym, ze porcje...-
Channel: Opolskie
2020-06-15, 13:38 -
-
Od 1994 roku w Ostravie, a ściślej jej dzielnicy Hrabůvka działa firma Elmontex zajmująca się ogólnie pojętymi pracami elektro montażowymi. Zakres wykonywanych prac przez firmę jest na prawdę spory. Do tego posiadają swój Hotel Elmontex, a w nim restaurację. Osobiście hotel mogę polecić...
-
Channel: Czechy
-
-
Lecznicze działanie źródeł w okolicach dzisiejszych Mariańskich Łaźni znane jest od średniowiecza. Krajobrazowe parki, piękna architektura, wszechobecna przyroda, do tego ciekawa historia miasta, oraz co najważniejsze dostępna dla turystów spora ilość leczniczych źródeł sprawia, że...
-
Channel: Czechy
-
-
Lokal w stylu lat 80/90 - tych, położony ok. 5 minut piechotą od centrum Ustronia. W ofercie najtańsze Brackie (4,5 zł) i chyba najświeższe w mieście z uwagi na popularność lokalu wśród miejscowych. Podobno bardzo dobre jedzenie.
Najważniejsze - otwierany od 8 rano.
...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment