Szczyrk, Beskidzka, U Kroćpoka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MLT
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.12
    • 1049

Szczyrk, Beskidzka, U Kroćpoka

Lokal w stylu regionalnym. Panie ubrane w stroje ludowe, na ścianach stare narzędzia, narty itp. Cały budynek drewniany. Jedzenie w cenach takich sobie i nie najgorsze. A teraz to co najważniejsze. Z nalewaka trzy piwa : Palone 0,4l za 4zł, Haranaś 0,5l za 4zł i Carlsberg chyba 0,5l (nie piłem) za 5zł.
  • kosher
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2005.04
    • 2325

Wystrój wnętrza góralski. Dobre jedzenie. Ale co najważniejsze na kranach Litovel Kvasnicak oraz ciemny Solut po 7 zł. Są też butelkowe Opaty.

Comment

• Tachos
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2012.05
      • 17

Nie zapominajcie, że oprócz dobrego piwa mają też bardzo dobre jedzenie.
      Za każdym razem, gdy jestem w Szczyrku pierwsze kroki tam kieruje na coś smacznego

Comment

• ZKB
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2009.12
        • 172

Mają dobre piwa? To może wymieńcie
        Beer is for life not just for christmas !

Comment

• Tachos
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2012.05
          • 17

Teraz już nie pamiętam dokładnie, trochę czasu minęło, ale były na kranie Litovele, jasny i ciemny. Z polskich piw w butelkach były koncerniaki a poza tym czeskie, których nazw nie pamiętam bo byłem tam w sierpniu '16.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
            dadek
            Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
            2024-10-23, 00:37
          • becik
            Otmuchów, ul. Zamkowa 4, Restauracja Zamkowa
            becik
            Restauracja w zamku, nie pomylić z restauracją "Pod Zamkiem"

Kuchnia, dawno tak doskonałej nie jadłem, jedzenie bezwstydnie smacznie i co najważniejsze - niedrogo jak na takie miejsce (np zestaw zupa, drugie z kotletem, sałatką i ziemniaczkami - 36 zł). Z tym, ze porcje...
            2020-06-15, 13:38
          • heckler
            Ostrava-Hrabůvka, Edisonova 795/88, Pivovar Aero
            heckler
            Od 1994 roku w Ostravie, a ściślej jej dzielnicy Hrabůvka działa firma Elmontex zajmująca się ogólnie pojętymi pracami elektro montażowymi. Zakres wykonywanych prac przez firmę jest na prawdę spory. Do tego posiadają swój Hotel Elmontex, a w nim restaurację. Osobiście hotel mogę polecić...
            2018-09-14, 05:44
          • heckler
            Mariánské Lázně, Kollárova 94/26, Rodinný pivovar Kronl
            heckler
            Lecznicze działanie źródeł w okolicach dzisiejszych Mariańskich Łaźni znane jest od średniowiecza. Krajobrazowe parki, piękna architektura, wszechobecna przyroda, do tego ciekawa historia miasta, oraz co najważniejsze dostępna dla turystów spora ilość leczniczych źródeł sprawia, że...
            2019-05-20, 08:19
          • Rzeszowiak
            Ustroń, Cieszyńska 6, Ustroński Bar
            Rzeszowiak
            Lokal w stylu lat 80/90 - tych, położony ok. 5 minut piechotą od centrum Ustronia. W ofercie najtańsze Brackie (4,5 zł) i chyba najświeższe w mieście z uwagi na popularność lokalu wśród miejscowych. Podobno bardzo dobre jedzenie.

Najważniejsze - otwierany od 8 rano.
            ...
            2019-05-04, 20:34
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...