Doszły mnie słuchy że w Świętochłowicach można się napić lanego Portera z Bosa. Knajpa ma się znajdować gdzieś w okolicach "Skałki". Wie ktoś coś więcej na ten temat?
Świętochłowice, Wyzwolenia 19, Bar Piwny
Collapse
X
-
Świętochłowice, Wyzwolenia 19, Bar Piwny
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Doszły mnie słuchy że w Świętochłowicach można się napić lanego Portera z Bosa. Knajpa ma się znajdować gdzieś w okolicach "Skałki". Wie ktoś coś więcej na ten temat?
Knajpa znajduje się w Świętochłowicach na ul.Pocztowej. Sam jeszcze muszę tam zawitać.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Już coś wiem.
Knajpa znajduje się w Świętochłowicach na ul.Pocztowej. Sam jeszcze muszę tam zawitać.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykA znasz już nazwę, to bym przeniosła do działu z knajpami ?
Jak wspomniałem - z przenosinami zaczekaj do jutrzejszego wieczora.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to już wiem prawie wszystko... przynajmniej w kwestii tej knajpy :
Bar Piwny, mieści się na rogu ulic Pocztowej i Wyzwolenia, w kamienicy przy drugiej z tych ulic pod numerem 19. Dla ułatwienia namierzania powiem, że po drugiej stronie ulicy mieści się poczta.
Knajpa z tych podlejszych, estetyka późnego Gierka nieco tylko podrasowana gładzią na ścianach, ale juz przybrudzoną.
Za to portera mają wyśmienitego. 500ml za 3.20zł, a 300ml za 2.20zł.
Osoby zza lady twierdzą ze portera mają tam od zawsze - kiedyś był żywiec, potem pojawił się Boss.
Co ciekawe, kręciłem się w tym miejscy 3-4 razy rocznie i nigdy do tej knajpy mnie nie ciągnęło. Dobrze, że teraz wytawili to logo Bossa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment