W Mysłowicach na "Skocie" pijesz piwo w Omedze. Po kilku piwach przechodzisz na drugą stronę ulicy i dalej pijesz piwo w Omedze. Idziesz do wiadomego przybytku i po tych kilku piwach można zmylić drogę i wyjść trzecim wyjściem. Tutaj nawet nie staram się wytłumaczyć jak biegnie ulica Wielka Skotnica. Dla ciekawskich powiem tylko, że można "odbić" prostopadle od kierunku tej ulicy przejść inną ulicę równoległą i znowu zneleźć się na równoległej Skocie.
Ta Omega o której teraz mówię, znajduje się w parterowym pawilonie. Są trzy rodzaje siedzisk. Ja usiadłem na wyściałanym wieloosobowych w kształcie litery U. Są również czteroosobowe przy stoliku. Ponadto są dwuosobowe pod ścianą. Siedzenie tego ostatniego rodzaju spotkałem tylko raz w Szopienicach. Tamte miały inny kształt, ale istota ta sama.
Piwo lane tylko Lech i Tychy w cenie 3.70. Piwo małe 0.3 litra za 2.60zł.
Oczywiście są piwa butelkowe, z których ja spróbowałem portera z Cieszyna "Żywiecki". Ten trunek kosztował 5 złotych. Butelka 0.5 litra.
Ta Omega o której teraz mówię, znajduje się w parterowym pawilonie. Są trzy rodzaje siedzisk. Ja usiadłem na wyściałanym wieloosobowych w kształcie litery U. Są również czteroosobowe przy stoliku. Ponadto są dwuosobowe pod ścianą. Siedzenie tego ostatniego rodzaju spotkałem tylko raz w Szopienicach. Tamte miały inny kształt, ale istota ta sama.
Piwo lane tylko Lech i Tychy w cenie 3.70. Piwo małe 0.3 litra za 2.60zł.
Oczywiście są piwa butelkowe, z których ja spróbowałem portera z Cieszyna "Żywiecki". Ten trunek kosztował 5 złotych. Butelka 0.5 litra.
Comment