wszystko to wszystkie to prowizorka ... bhje he hec he hoj !
Katowice, Chorzowska 107 (Silesia City Center), Bierhalle
Collapse
X
-
Obecnie piwo 0,4l kosztuje nie 7, a 5 zł. Ewentualnie litrowe jest za coś ok 12 zł.
Dziewczyny z obsługi powoli nabierają wprawy - w każdym razie pomimo większej liczby gości, nie trzeba było długo czekać.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2wszystko to wszystkie to prowizorka ... bhje he hec he hoj !
?????Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Obecnie piwo 0,4l kosztuje nie 7, a 5 zł. Ewentualnie litrowe jest za coś ok 12 zł.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckI to jest dobra wiadomośćJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Obecnie piwo 0,4l kosztuje nie 7, a 5 zł. Ewentualnie litrowe jest za coś ok 12 zł.
Sądze, że ta niższa cena to tylko na czas " październikowych dni " ?!Last edited by ZIOMEK2; 2006-10-06, 15:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2czwarty raz już nie muszę prosić bo adam16 udzielił odpowiedzi, wprawdzie nie jest to 50% jak pisze na www.bierhalle.pl ale dobre i to.
Sądze, że ta niższa cena to tylko na czas " październikowych dni " ?!
Pragnę zauważyc ze na stronie jest napisane do 50%.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofPragnę zauważyc ze na stronie jest napisane do 50%.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofPragnę zauważyc ze na stronie jest napisane do 50%.
Zresztą w Warszawie, jak pisałeś wcześniej, to piwo osiąga 50% wartości ( " za połowę ceny " czy " o połowę tańsze " (?)) tzn , że Katowice droższe od Warszawy ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesno nie dogodzisz im! zawsze będzie źle... a za darmo nie chcecie?
Comment
-
-
-
W czasie Oktoberfestu: 5zł za 0,4 l (dzisiaj były tylko Weizen i Pils). Weizen był lekko za zimny, a wnętrze niedopomyślane, ale miłe towarzystwo i pani barmanka rozdaje chętnym wafleCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment