Dla miłośników portera z Bossa (gdyby zabrakło w Euro Pubie), równoległa ulica do Mielęckiego. Jest po prostu bar-bez nazwy. Wystrojem i poziomem nie odbiega od Euro Pubu. Plusem tego jest że można zjeść dania obiadowe np. rolada czy "coś tam" po sztygarsku.Oprócz portera z beczki jest Śląskie (2,40) i Karpackie (3,-).Aha porter kosztuje (chyba) 3,50.
Chorzów, Truchana 28, Bar
Collapse
X
-
ten sam ?
Bo w/g paragonu jest to ul.Truchana 28, zaś powyższy opis się zgadza - BAR, Barbara TOKARZ, można go nazwać, np BAR TOKARZ
Piwo beczkowe: 0,5l/ 0,3l zł
- Śląskie 2,60/ 2,00
- Karpackie Mocne 3,00/ 2,50
Piwa butelkowego nie zauważyłem, dobra kuchnia !
Plam miasta tu: www.chorzow.plComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
-
Channel: Śląskie
2022-09-05, 11:49 -
-
Producent: Grupa Reden Chorzów. 12% ekstr., 4,8% alk.
Aromat - na początku łodygowe zielsko od polskich chmieli. Szybko się ulatnia i zostają leciutkie drożdże, zielsko i ciut słodu
Piana - zdecydowanie wysoka, szybko większe bąble i opadanie do trwałego kożuszka
...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje
....
-
Channel: Browary polskie
-
-
Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...3 Photos
-
Channel: Łotwa
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment