Pub o ciekawym klimacie (wcześniej w tym miejscu znajdował sie Irish Pub). Możemy napić się lanego Paulanera oraz Żywca i Heńka. Paulaner za 10 zł w orginalnym kuflu do pszeniczniaka, Żywiec za 5 zł. W sobotę grają fajną muzę lata 60,70-te i nowszą. Generalnie mało gówniarstwa. Bilard za 18 zł za godzinę. Sam mając spore zaległości w odwiedzaniu tego typu lokali byłem pozytywnie zaskoczony.
Katowice, pl. Sejmu Śląskiego 2 (budynek GCK), 2B3
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojteq...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
-
Myślałem, że teraz już wszystko będzie okey, starałem się zastosować do reguł zamieszczania tego typu wiadomości, jak widać muszę się dokładniej wczytać, wielkie sorry... ps. Byłem przekonany, że jesteś mężczyzną, wnioskując z twojego posta myliłem się. Pozdrawiam szanowną Maggyczkę.
Comment
-
-
też go widziałem, mnie osobiście się podoba, lecz to rzecz gustu, widziałem też Paulanera mniej kolorowego - tylko ze znaczkiem owego piwka, a ostatnio widziałem bardzo ładny do Weinstephanera. Jak widać można jednak pić pszeniczniaka z kufla, lecz w knajpie 2B3, o której była mowa leją w nowiuteńkich wysokich szklankach.
Comment
-
-
spore zmiany w 2B3 od ostatniego posta.
na pewno w wystroju i menu.
teoretycznie:
Żywiec 0,3 / 0,5 5,50 / 7,00
Warka 0,3 / 0,5 5,50 / 7,00
Heineken 0,25 / 0,5 6,00 / 8,00
Paulaner 0,3 / 0,5 8,00 / 11,00
choc ostatnio jak byłam z warka sie tam nie spotkałam...
to moj ulubiony klub. super klimat, obsługa, pyszne drinki (ktorych barmanom nie chce sie juz przyzadzac :P)
jestem tam prawie co tydzien na karaoke w czwartek lub w weekend potanczyc i nie potrafi mi sie znudzic
a oto strona klubu http://www.2b3.com.pl/index.phpDoba ma 24 godziny,skrzynka 24 piwa...przypadek?
Comment
-
Comment