Skoczów, Mickiewicza k/stacji PKP, bar Bawaria

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ZIOMEK2
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 2523

Skoczów, Mickiewicza k/stacji PKP, bar Bawaria

Jeden z setki przy polskich dworcach ale zawsze czysto i sucho, bdb piwo ...

Latem lokal na 100m2, inaczej - w dni pochmurne na 20 osób, tzn pod zadaszeniem ..

Piwo beczkowe : 0,5l/ zł
    - Brackie / 2,80
    - Tyskie Gronie / 3,20
    - Lech / 3,20

Alkohole mocne i piwa flaszkowe od 2,50zł !

Brak barowego jadła, jedynie drobne na paluszki od 1zł, zaś za 300m dostaniesz się do Cieszyna, za 4 zł !

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Skoczów, Adama Mickiewicza 29, Bar Pianka
    Warzywo
    Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
    2022-02-16, 17:15
  • telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 19:07
  • Warzywo
    Skoczów, Górny Bór 8C, Tapi Bar
    Warzywo
    Całkiem spory lokal w starym, dobrym stylu, położony niedaleko dworca PKP. Jest dart i bilard. Długi szynkwas tworzy klimacik. Do picia bardzo dobry Noszak z Cieszyna. Można tu spędzić wiele miłych chwil lub szybkie piwko czekając na pociąg (jak już wyremontują linię).
    2022-02-16, 17:17
  • bastion
    Ukraina, Równe, Mickiewicza 32, Tri Slonia.
    bastion
    Ten mały browar w czasie swojej krótkiej historii istnienia, ma już drugą lokalizacje w Równym.
    Został uruchomiony w 2013 roku na adresie- Hruszewskoho 77.
    Tam działał przez dwa lata, by w 2015 roku, przenieść się na aktualne miejsce. Co ciekawe na tym pierwszym działa obecnie...
    2020-05-17, 22:55
  • ART
    Opole, Groszowice, ul. Oświęcimska 33, Bawaria - U Blauta
    ART
    Podchodziliśmy nieco jak do jeża sądząc że nie będzie zbyt ciekawie. A tu takie zaskoczenie.

Na opolskich Groszowicach jest zatem fajne miejsce na piwo. - Bawaria. Są 4 krany , m.in. Cerny Lobkowicz, jasny Rychtar i jakieś koncerny. Okolice 5 zł. za pół litra. Do tego można...
    2019-02-18, 11:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...