czarnków niepasteryzowany Z KIJA
Katowice, Panewnicka 112, Drink Bar Mix
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lump Wyświetlenie odpowiedziczarnków niepasteryzowany Z KIJAmb WOS
Comment
-
-
Ostatnio (tj. 18.10.09) był lany Baltas, Svyturys Extra, Granat jak sobie dobrze przypominam i Żubr. Z butelkowych Noteckie ciemne oraz jasne.
Podaje również adres stronki knajpki dla zainteresowanych:
Z rozmowy z właścicielem (bardzo sympatyczny człowiek) wynika, że będą tam umieszczane m.in. aktualności piwneOstatnia zmiana dokonana przez Grzywiasty; 2009-10-22, 15:43.Nie ma nic gorszego niż ciepłe piwo, nawet oziębła Niemka.
Comment
-
-
Dużo się pozmieniało. Nie ma już Cernej Hory, za to jest lany Bernard (ciemny i jasny). W ofercie również lany Żubr. Z nowości lana Fortuna (Czarne) po 5zł/0,5l. Poprzednio był Ciechan Wyborne, następnie ma być Konstancin Dawne lub Srebrny Smok z Fortuny. A to wszystko niecały kilometr od domu. Piwo świeżutkie, brawa dla właściciela za premierę Fortuny na Śląsku. Mniam
Comment
-
-
no i chyba w koncu znalazlam to czego szukałam!
jakis czas temu zastałam zaproszona do tej knajpki ale zawieziono mnie taka droga ze mimo iz jestem z katowic nie potrzfilam jej nijak ponownie odnazezc.
wystroj moze szału nie robi ale pszeniczne i owszemDoba ma 24 godziny,skrzynka 24 piwa...przypadek?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika natalka Wyświetlenie odpowiedziwystroj moze szału nie robi ale pszeniczne i owszem
Comment
-
-
Zmiana właściciela. Na stronie info:
Od 16.10.2010r nastąpi zmiana właściciela MIX a . Dziękujemy Wszystkim Klientom którzy nas odwiedzali. Chętnych do spotkania z nami i naszymi usługami gastronomicznymi zapraszamy do naszej nowej Restauracji VICTORIA w Katowicach ul. Ceglana 67.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Bar pod starą nazwą już otworzony, tylko inny właściciel.
Na szczęście z kranu dalej leje się PIWO.
Primator Premium
Primator Weizenbier
Primator Premium Dark.
Tak opisane są na nalewaku.
Cena za każde- 5.50 i 4 zł, za odpowiednio 0,5 i 0,3 l.
Comment
-
Comment