Istebna, Kubalonka, Karczma u Franza Josefa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • woosaa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.07
    • 1557

Istebna, Kubalonka, Karczma u Franza Josefa

Karczma położona na Przełęczy Kubalonka.Piwa lane to:Brackie (3.50 zł)i Żywiec (4.50 zł),koncernówki są także w butelkach i puszkach.Brackie w puszcze też jest (4.50 zł).Oczywiście można coś zjeść np.kwaśnicę
    mb WOS
  • kosher
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2005.04
    • 2322

Serwują proste i tanie dania obiadowe + fast food. Z beczki żywieckie Brackie Pils za 5 zł.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
      heckler
      Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
      Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
      ...
      2023-03-22, 16:08
    • heckler
      Příbor, Josefa Rašky 392, Pivovar Pivojem
      heckler
      Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
      Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...
      2023-10-10, 08:08
    • kaczka116
      Wąsosz, [Rebelia] Obserwator Na Przełęczy
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-11-10, 11:53
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Shedao
      Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
      Shedao
      Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
      2025-01-07, 14:02
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...