bardzo fajna pizzeria. własnie wróciłam. spożywałam lanego Tuchera w cenie 9zł i lecha 6zł. super wystrój, miła atmoswera, pyszna pizza i przystepne ceny. polecam.
Sosnowiec, Spółdzielcza 8, Stonehenge
Collapse
X
-
Miasto, ulica, nazwa lokaluMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Leszka Moczulskiego....
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Panowie skończcie już docinać.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Related Topics
Collapse
-
Pierwszy, poważny multitap w Zagłębiu został otwarty w zeszłym roku we wrześniu w bardzo ładnie odnowionym Domu Potoka.
W weekend zima powróciła z mrozem i lodowatym wiatrem, więc postanowiliśmy wsiąść w D-kę i pojechać na rekonesans do Cesarskiej.
Lokal otwarto przy głównej...-
Channel: Śląskie
-
-
Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
-
Channel: Niemcy
-
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
Jak nazwa wskazuje lokal znajduje się w dzielnicy Pogoń przy spokojnej uliczce w parterowym budynku.
Przyjemne wnętrza, ogródek a także obsługa.
Wczoraj na kiju były:
1. Wąsosz - Uzi (Kraftwerk) 9 zł - ma być rotowany
2. Kasztelan - ceny nie zakodowałem...-
Channel: Archiwum
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment