Andziołówka to przysiółek Istebnej. W barze o nazwie Andzia, który jak sama nazwa wskazuje jest w Andziołówce, serwują Brackie w cenie 3,20 za 0.5 litra. W tym samym budynku można się przespać za 25 zł, jak i kupić co nieco w Lewiatanie też w tym samym miejscu.
Istebna, Andziołówka 478, Andzia
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Koncepcja założenia w tym miejscu browaru jest chyba najdziwniejsza z jaką do tej pory się spotkałem w Czechach. Przy autostradzie Ostrava-Olomouc, tuż obok stacji benzynowej, na wielkim parkingu stoi budynek dawnej restauracji. Został on zakupiony, wyremontowany i przystosowany na potrzeby...
-
Channel: Czechy
-
-
Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
W samym sercu...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
- Loading...
- Koniec listy.