Tak na marginesie, palacze mają tam swój kącik?
Gliwice, Studzienna 8, MajEr - mini browar
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwofanos Wyświetlenie odpowiedziUwaga obsługa zestresowana na maksa na widok kierownictwa,
Źle, jeśli klient siedzący przy barze klient potrafi to odczuć.
(oczywiście piszę tu ogólnie o obsłudze bez odniesienia do pracowników MajEra).Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2011-04-20, 09:45.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
witam!
czy browar jest czynny w poniedziałek wielkanocny?
pozdrawiamkibic w kapciach
tv & piwo :))
http://www.pivnica-ceska.pl
http://www.beerpubs.pl/p876,Pivnica-Ceska
http://www.facebook.com/pages/Pivnic...74305045922247
Comment
-
-
Witam!
Po namowach kolegów z pracy postanowiłem wczoraj zawitać do tego lokalu i powiem wam ze jest to chyba jeden z lepszych lokali w jakich ostatnio bywałem browarek rewelka, jedzonko również jedyne do czego można się przyczepić to obsługa na którą trafiłem w ten piątek(29.04)...rozumiem że ruch był naprawdę duży ale żeby czekać na piwo..30 minut!!!!to już duża przesada na dodatek kelnerka która nas obsługiwała była nie kompetentna i chamska czuliśmy się jak by obsługiwała nas z przymusu.Mam nadzieje że następnym razem trafimy na bardziej kompetentną osobę, w takim lokalu powinni chyba stawiać na bardziej profesjonalną obsługę.Tak czy siak będę tam zaglądał częściej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziTak na marginesie, palacze mają tam swój kącik?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Butelki będą szklane, litrowe."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szary779 Wyświetlenie odpowiedziNo to może wiesz kiedy?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pojawia się wizja (na razie ulotna...), że może zawinę tam 14.05.
Czy jest szansa, że ktoś miły naleje mi piwo w moje własne butelki litrowe na wynos?
Wiem, że wszędzie o to pytam, ale taka już niedola rodzinnego woźnicy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPojawia się wizja (na razie ulotna...), że może zawinę tam 14.05.
Czy jest szansa, że ktoś miły naleje mi piwo w moje własne butelki litrowe na wynos?
Wiem, że wszędzie o to pytam, ale taka już niedola rodzinnego woźnicy...
Planuję pobyt późnym wieczorem 13.05. Szkoda ,że się rozminiemyOstatnia zmiana dokonana przez szary779; 2011-05-06, 15:14.
Comment
-
-
W każdy wtorek zapraszamy na DZIEŃ Z PIWOWAREM.
Rozpoczynamy o godzinie 18:00 w restauracji przy kadziach - cena 15 PLN/osoba - grupy od 5 do 20 osób.
W PROGRAMIE:
- zwiedzanie browaru,
- degustacja piwa w leżakowni,
- kupon na drugie piwo gratis,
- konkurs piwny z nagrodami."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
Comment