Czy jeszcze jest do kupienia to piwo? Na stronie minibrowaru nie wspominają o tym piwie.
Gliwice, Studzienna 8, MajEr - mini browar
Collapse
X
-
W piątek nie było problemu z zakupem
Comment
-
-
to chyba moja ostatnia wizyta w majerze. zamówiłem dziś wędzone - piwo nie ma ani śladu wędzenia w smaku, przypomina rozwodnionego koźlaka, jest mdłe, nieciekawe. mam wrażenie, że jedynym celem tego minibrowaru jest stałe obniżanie jakości przy utrzymywaniu konkretnych cen.fratschke
Comment
-
-
Tak jest , odkryłeś bardzo pilnie strzeżoną tajemnicę. Należy ci się główna wygrana w loterii, niestety warunkiem jest zamówienie kolejnego piwa z tego browaru
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mfraczek Wyświetlenie odpowiedzimam wrażenie, że jedynym celem tego minibrowaru jest stałe obniżanie jakościJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Dziś ostatni dzień z Wędzonym. Jutro o 19 premiera Koźlaka (17,5 % - 7 % alk). Beczka 20 l w gratisach a potem już normalnie z nalewaków. Także butelki."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Lubię ten browar.
1) Pasuje mi wystrój.
2) Naprawdę zacne piwa.
3) Fachowa obsługa - kelnerzy potrafią coś z sensem o piwie powiedzieć, zawsze pojawiają się przy stoliku akurat wtedy, kiedy są potrzebni.
4) Welcome drink na walentynki - miły gest
5) Moja dziewczyna mieszka 10min spacerkiem od MajEra
Z wad:
1) Nieczytelne i nieporęczne menu.
Byłem 2 razy, zawsze w godzinach małego ruchu, więc może moje wrażenia nie są miarodajne, ale z pewnością tam wrócę.
Comment
-
-
ostatnio niestety się tam trochę popsuło piwko wprawdzie nadal jest dobre ale jakość jedzenia bardzo się obniżyła i kawa już nie tak pyszna jak kiedyś, obsługa coraz gorsza no i nie ma już mojego najlepszego barmana
Comment
-
-
Czyli urok barmana wpływał na percepcję smaku, stosowanie wielkich liter na początku zdania i takich tam szczegółów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziCzyli urok barmana wpływał na percepcję smaku, stosowanie wielkich liter na początku zdania i takich tam szczegółów.
Comment
-
-
Z tak ogólnikowych stwierdzeń trudno coś zrozumieć- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jakie pisanie, takie czytanie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika women Wyświetlenie odpowiedziostatnio niestety się tam trochę popsuło piwko wprawdzie nadal jest dobre ale jakość jedzenia bardzo się obniżyła i kawa już nie tak pyszna jak kiedyś, obsługa coraz gorsza no i nie ma już mojego najlepszego barmana
Nie bardzo rozumie wypowiedzi na temat obsługi, z tego co wiem nie zmieniła ona się od początku powstania browaru, a wiec jak może być coraz gorsz. Moim zdaniem wszyscy z obsługi są profesjonalni i starają się "dogodzić" wszystkim klientom. Z opinią o jedzeniu też się nie zgadzam. Co do barmana - co ma piernik do wiatraka.
Comment
-
Comment