Podzamcze (k. Ogrodzieńca), zamek, Karczma Rycerska

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Podzamcze (k. Ogrodzieńca), zamek, Karczma Rycerska

Lokal położony w piwnicach zamku w Ogrodzieńcu.

Wystrój tandetny, ale przynajmniej jest się czego napić.

W ofercie butelkowy Boner, Boner mocny (0,33l), Zawiercie Jasne Pełne, Bursztynowe, Miodowe i Czekoladowe.

Przyjemnie w tym miejscu napić się normalnego piwa, a Boner nawet bardzo tu pasuje
    Ostatnia zmiana dokonana przez Rzeszowiak; 2011-05-02, 20:52.

Related Topics

Collapse

• heckler
    Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
    heckler
    Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
    Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
    ...
    2023-03-22, 16:08
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Rzeszowiak
    Przemyśl, Zamek Kazimierzowski, Kawiarnia artystyczna
    Rzeszowiak
    Urokliwa kawiarnia na wzgórzu zamkowym górującym nad przemyską starówką. W ofercie lane piwo z Browaru Grodzkiego, oraz pełna oferta piw z tego browaru w butelkach. Czynne od 9:00.
    2019-10-10, 20:42
  • dadek
    Schwetzingen, Schlossplatz 1, Schwetzinger Brauhaus zum Ritter
    dadek
    Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
    Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...
    2022-10-26, 22:37
  • dadek
    Czechy, Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
    dadek
    Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
    2022-10-02, 22:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...