no to plan oszczędnościowy poszedł się paść viva la vity wita odpuścić nie może. Napisz tylko czy będzie w piątek bo z chęcią wpadne na jedno bądź dwa
Właśnie rozmawiałem z chłopakami z Pinty.Jutro wieczorem Viva la Wita powinna przykulać się do Piwnicy
p.s.
a w ramach Twojego "planu oszczędnościowego" zapraszam dziś na kufeleczek Czarnej Dziury.Będę przed 20-tą.Obiecuję Ci bardzo oszczędne nalewanie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa
Obiecuję Ci bardzo oszczędne nalewanie.
Mój ojciec ma taką teorię, że odkręcony na minimalne minimum kran (kap..., kap...) pozwala mu na nakapanie wody do podlewania kwiatów, nie uruchamiając przy tym wodomierza... Spróbujcie może tak...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Mój ojciec ma taką teorię, że odkręcony na minimalne minimum kran (kap..., kap...) pozwala mu na nakapanie wody do podlewania kwiatów, nie uruchamiając przy tym wodomierza... Spróbujcie może tak...
ok To za około 50 min.zaczynamy kapać Viva La Wita
W działającym od ok.2 lat małym sklepie specjalistycznym, w początku marca otworzył sie mini-pub. Cztery stoliki, cztery krany, przynajmniej jeden pozwala na nalewanie do pojemników zapewniających brak kontaktu z tlenem. O ile zauważyłem, dominuje Dziki Wschód.
Małe piwo 14, duże 18....
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
Do Koszęcina...
Comment