Bielsko-Biała, Wzgórze 16 (Zamek Książąt Sułkowskich), Piwnica Zamkowa
Collapse
X
-
Comment
-
Małe zmiany na kranach:
za Kocoura Nasze Zamkowe
za Erdingera Ciechan Pszeniczny
W kolejce czekają Pinty,Artezany,Paulaner Salvator,Maisel's WeisseComment
-
Comment
-
Comment
-
wita
oj to problem bo celtyckie to nie nasza bajkaa ostatnimi czasy stałem się wielkim fanem IPA
. Jutro się wybieramy o 20 i jakby się znalazł jakiś stolik (tam gdzie zawsze) to byłbym ogromnie wdzięczny. Pozdrawiam i do jutra.
P.S. czas zsyłki dobiega końcaComment
-
Zapraszamy na premierę nowego piwa z Browaru Artezan
Pacific Pale Ale
Sobota godz.19:00
Weekend na nalewakach:
1. Dobry Wieczór / Czarna Dziura
2. Odsiecz Wiedeńska
3. Pacific Pale Ale Artezan
4. Ciechan Pszeniczny
5. Miłosław Marcowe -bardzo dobra warka
6. Celtyckie / Fortuna Czarne
7. Raciborskie Klasyczne
8. Nasze Zamkowe
p.s.
Wita12.Twoja prośba o rezerwację rozpatrzona pozytywnie.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2013-02-10, 16:21.Comment
-
Comment
-
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
W działającym od ok.2 lat małym sklepie specjalistycznym, w początku marca otworzył sie mini-pub. Cztery stoliki, cztery krany, przynajmniej jeden pozwala na nalewanie do pojemników zapewniających brak kontaktu z tlenem. O ile zauważyłem, dominuje Dziki Wschód.
Małe piwo 14, duże 18....-
Channel: Wielkopolskie
-
-
przez ojca Wernera przywizione, z dużą dozą ostrożności wychylone. Choć Dadek szczęścia nie miał do innych piw na miejscu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...%C5%9Bwidnicka
z Rogasiem biedy...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-12-27, 23:48 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Piwnica Świdnicka spod wrocławskiego ratusza warzy i butelkuje swoje piwo.
Ich Pils (Kur), który piłem na miejscu uważam za udane piwo. Koźlaka piłem z butelki.
Ekstr. 17%
Alk. 7,5%
Aromat - słodowy, ciastka maślane, no jest masełko, suszone słodsze...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
Do Koszęcina...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment