Piwko RAF IPA będzie dostępne około godz 17-tej w piątek?Czy raczej póżniej?
Bielsko-Biała, Wzgórze 16 (Zamek Książąt Sułkowskich), Piwnica Zamkowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jarekb11 Wyświetlenie odpowiedziTeż mnie ciekawi o której ten RAF na swoich Hurricanach i Spitfireyach przyleci???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miras-t Wyświetlenie odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jarekb11 Wyświetlenie odpowiedziTeż mnie ciekawi o której ten RAF na swoich Hurricanach i Spitfireyach przyleci???
Wnioskując po treściwości i mocy tegoż piwa,może w ogóle nie dolecieć,co również tłumaczyłoby tą ciszę ze strony PZ.
Do pózna w nocy etykietując butelki RAF-u próbowaliśmy z Jaro jego nowego piwa. Fajne i idzie w głowę
Piwo od nocy (kegi i butelki) czekaja w Piwnicy.
Zaczynamy o 18:00
p.s. podejrzewam,że nie starczy go do niedzieli
Comment
-
-
Aktualnie lejemy :
1. Miłosław Niefiltrowane
2. Miłosław Pilsner
3. RAF IPA
4. Maisel's Weisse
5. Rowing Jack
6. Raciborskie Klasyczne
7. Paulaner Salvator
8. Fortuna Czarne
9. Miłosław Marcowe
p.s.
Sobotni wieczór z RAF IPA bardzo udany.Piwo przypadło większości do gustu choć dyskutowano nad samym piwem czy to napewno IPA. Jaro własciciel Sachsenberga odpierał dzielnie zarzuty. Wyjasnił,że recepturę otrzymał od żyjących jeszcze pilotów z czasu II Wojny Światowej.Tak wtedy to piwo warzono.
Dzisiaj dalszy dzień zmagań z RAF IPA.Ponownie będzie obecny piwowar z Czeskiego Cieszyna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziFajne i idzie w głowę
Powiedziałbym że,aż za fajnie!Sądziłem że ból głowy mnie nie dotyczy.Myliłem się.
Comment
-
-
Zaproszenie
Beskidzkie Towarzystwo Fotograficzne w Bielsku-Białej,
zaprasza na pierwsze z serii spotkań z Prezentacjami Multimedialnymi
pt: „ Piwnicznie - fotograficznie”
20.05.2013 o godzinie 19:00, zaprezentujemy dwa projekty:
„DeMasca” i ‘Quasi una leggenda”
Autorzy fotografii:
Grzegorz Bury
Darek Dudziak
Grzegorz Gawenda
Lucjan Pawłowski
Tomasz Rak
Maciej Ratuszny
Tomasz Wójcik
Miejsce: „Piwnica Zamkowa”
Zamek KsiążątSułkowskich
ul. Wzgórze 16
tel: 33 8160216 (po 16:00)
WSTĘP WOLNY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj, o godzinie 19:00 , premiera nowego piwa Pinty, Alebrowaru i Piwoteki
Comment
-
Comment