Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika frodziaczek
Wyświetlenie odpowiedzi
Bielsko-Biała, Wzgórze 16 (Zamek Książąt Sułkowskich), Piwnica Zamkowa
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziW piątek ,24.05.13r., o godzinie 19:00 w Piwnicy Zamkowej:
Comment
-
-
Nie przyjrzałem się dokładnie i sądziłem że to są... Grimbergeny
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Wczorajszy wieczór z Browarem Fortuna okazał się bardzo fajną i ciekawą imprezą. Prezentację Browaru oraz piw poprowadził koncertowo Krzysztof Panek Prezes Browaru Fortuna.Swoją wiedzę i doświadczenie potrafił w bardzo sympatyczny i interesujący sposób przekazać zgromadzonym piwoszom.
Była prezentacja medialna,konkursy z nagrodami.Rozlaliśmy do kufli około 60 litrów gratisowych piw z Miłosławia.
Po części oficjalnej Pan Krzysztof Panek był do dyspozycji piwoszy.Do póznych godzin nocnych lub raczej wczesnych porannych chętnie odpowiadał na pytania.
W imieniu bywalców PZ i swoim własnym
serdecznie dziękujemy
Dorota i Krzysztof
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziW imieniu bywalców PZ i swoim własnym
serdecznie dziękujemy
Dorota i Krzysztof
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziNa podpięcie czekają:
Leffe Blond
Leffe Brun
King Of Hop
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika boundrose Wyświetlenie odpowiedziBędą dzisiaj?
Comment
-
-
Dzisiaj na kranach:
1. Miłosław Niefiltrowane
2. Miłosław Pilsner
3. Fortuna Miodowa
4. Cerna Hora Velen
5. Leffe Brune / Blonde
6. Raciborskie Klasyczne
7. King Of Hop
8. Chlumecky Fruit Ale
9. Miłosław MarcoweLast edited by PiwnicaZamkowa; 2013-05-30, 16:32.
Comment
-
-
Odwiedziłem dziś moją ulubiona piwiarnię w Bielsku, rozmowy z obsługą nie pozwalały usiąść przy stoliku ( nie dało się przerwać miłej rozmowy, najlepiej było by siedzieć przy barze ale nie byłem sam). Znakomite piwo mówi tylko - weź urlop na żądanie ale urząd nie zna tego przywileju i trzeba trzymać rękę na pulsie. Ogólnie Leffe Brune wymiata i chciało by się zostać do rana Super wizyta i piwo zajebiste
Comment
-
Comment