Witam. Od wczoraj mamy piąty nalewak. Na początek lejemy Witnicę. Za jakiś czas będzie to pszenica. No i doszło kilka nowych butelkowych. Razem będzie koło 60 rodzajów polskich piw. pozdrawiam
Jaką? Lubuskie czy znowu jakiś aromatyzowany dziwoląg?
eh. Tak, lejemy jak to nazywasz "dziwoląg" witnicę jagodową. Na życzenie i przy pełnej aprobacie stałych bywalców Piwnicy. Jeśli tylko będzie dostępne jakieś dobre pszeniczne to zmienimy. Mamy tak duży wybór piw,że każdego malkontenta chyba usatysfakcjonujemy.Co nie znaczy,że nie może byc lepiej.Nad tym ciągle pracujemy. A Ty masz szczęście,że mieszkasz daleko od Bielska Białej i nie jesteś narażony na spotkanie z witnicą jagodową. pozdrawiam serdecznie Krzysztof
W tym sęk, że niedługo zamierzam odwiedzić BB To subiektywnie.
A obiektywnie - informacje takie są mi potrzebne do mapy polskich pubów, na której wasz lokal już od samego początku zamieściłem.
Dlatego poprosiłbym o aktualny asortyment beczkowy.
W tym sęk, że niedługo zamierzam odwiedzić BB To subiektywnie.
A obiektywnie - informacje takie są mi potrzebne do mapy polskich pubów, na której wasz lokal już od samego początku zamieściłem.
Dlatego poprosiłbym o aktualny asortyment beczkowy.
Spieszę z odpowiedzią. Na bieżąco informujemy o rodzajach lanych piw. Kilka postów wczesniej tez była taka informacja. Na dzień dzisiejszy lejemy witnicę jagodową,raciborskie klasyczne,raciborskie miodowe no i calsberga i kasztelana niepasteryzowanego w zamian za ogródek . Do środy się to zmieni. Dojdzie nowe lane ,pewnie pszeniczne z.... jeszce nie wiemy. Jest tylko dylemat na miejsce którego. Pewnie zamiast raciborskiego miodowego,które aktualnie się nam kończy.A potem zobaczymy.Spróbujemy wycofać witnicę owocową. Nie wiem co na to powiedzą stałe bywalczynie. Czas pokaże. pozdrawiam Wszystkich i czekam na odwiedziny Krzysztof
Mam nadzieję że będzie to Ciechan, jeżeli planujecie polską pszenicę Chociaż niemiecki Felsen też był niezły z kija w katowickiej Genezie. Może w końcu uda mi się zawitać do Piwnicy bo ostatnio w trakcie pobytu w BB pocałowałem klamkę
Mam nadzieję że będzie to Ciechan, jeżeli planujecie polską pszenicę Chociaż niemiecki Felsen też był niezły z kija w katowickiej Genezie. Może w końcu uda mi się zawitać do Piwnicy bo ostatnio w trakcie pobytu w BB pocałowałem klamkę
Przez trzy tygodnie lalismy z kija pszeniczne ale nie z Ciechanowa. Od soboty 13 tego będzie lane litewskie pszeniczne. Łącznie w ofercie teraz mamy 79 rodzajów polskich piw naturalnych. Zapraszamy
ps. co do tej "klamki" to musiało to być przed 16:00
ps. co do tej "klamki" to musiało to być przed 16:00
My też trafiliśmy w sobotnie popołudnie na zamknięte, i nie wiadomo czy bedzie otwarte za 10min czy za 2h, wypadałoby umieścić godziny otwarcia na drzwiach
Pozdrawiam i mam nadzieję zastać otwarte następnym razem.
Comment